dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Wednesday, 19 December 2012

Yeeaaahh! Dah Ada Fanpage Sendiri

Assalamualaikum...




Apa khabar semua? hope semua sihat....korang nampak tak apa yang bertambah dekat blog aku ni? hehhehe tu kat tepi tu, kat bawah twitter tu.Yeaahh! dah ada fanpage sendiri...Alhamdulillah sebab follower dah meningkat, so hari ni 20/12/2012 dengan rasminya WHO IS NURUL AIN? dah ada fanpage.Hope korang Like lah yee..hehehheehe

Sebenarnya dah lama nak buat,tapi tunggu tarikh dan masa yang sesuai je.Hari ni tarikh macam cantik sikit so aku pun buat lah fanpage ni.Tapi takut juga takut tak de orang nak like.hehehe.Apa-apa pun terima kasih pada kawan-kawan blog yang support blog aku.Harap korang support fanpage aku pulak hehehe. Semua tentang blog akan di update dekat situ.


LIKELAH KAT TEPI TU...

15 comments:

Nur hanim said...

Done like :D

Nurul Ain said...

thanks dear...

TechKini.com said...

Tahniah! Cantik fanpage :)

-> @TechKini

Fendy said...

xbuat lagi..hehe

Aina Sofea said...

Done Like ... :)

love bunga querida said...

comel lah ain ni!

Azlan Strider said...

nsalam..nape nak like kat situ tak boleh??link broken ker???anyway congratulation..pandai u pilih date utk buat pages..hehehe

Regards,
-Strider-

Nurul Ain said...

ye ke..tak pe2..i cek blik..hehehhe thank q

♥ Anis said...

dah like kak nurul comel :)

Nurul Ain said...

terima kasih anis hehehe

✿A I N A A✿ said...

done like.. hehehhee

Nick Nashram said...

takde fan page..sbb buka fb pun jarang2..kalo bukak pun time nak ping entri kat geng blogger..huhu

Azriff Aziz said...

wah.. dah ada fan page ye. haha semoga maju jaya ye. :)

Nurul Filzah said...

tahniah.

Nurul Ain said...

terima kasih...