dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Sunday, 27 January 2013

Review Blog Top Referral

Assalamualaikum..


Hello semua..Okey hari ni aku nak review 2 blog top referral...Auchhh..excited nak review ni...Siapakah mereka? rasanya tak perlu nak perkenalkan blog dorang ni,  mesti korang pernah terjah blog dorang..Sorang putera and sorang lagi puteri hehehehe...jom tengok satu persatu



www.cikfie.com

Blog cik fie mesti ramai dah tahu.... header yang sangat simple i like..menggunakan tema warna pink, biru,dan putih gabungan warna yang sangat menarik..siapa yang ada buat segment bolehlah ajak cikfie join..Cik fie memang suka join segment tak caya korang tengok lah sendiri.Blog cik fie banyak share maklumat yang menarik memang rugi kalau tak singgah blog dia.Untuk pengetahuan korang sekarang ni cik fie ada buat segment iaitu "segment saya nak blog saya masuk dalam feed"..ha ape lagi jom lah join..


haderakukeysah.blogspot.com

 

Haa ini pulak blog haus of khalidsuxx...bila bukak je blog kyle ni mesti korang cakap header dia seramkan? tapi itulah keunikan blog kyle ni.Tengok je header menyeramkan tapi tuan blog ni kacak tau..huhuuhh tak hairanlah kalau blog ni ada ramai peminat..Start blogging pada feb 2012 boleh dikatakan baru juga lagi tapi dah ada ramai follower waaahhh nice ..Blog kyle ni pun suka join segment,so kalau ada buat segment ajak lah kyle ni join hehehhe.Banyak info korang boleh dapat kat blog ni so memang rugi kalau tak terjah.. 



Setiap blog ni mempunyai ke unikkan masing-masing...Aku suka singgah blog dorang macam-macam info boleh dapat..Yang penting dorang tak sombong yang itu aku suka hahahha.. Harap dorang boleh tunjuk ajar pada blog yang baru macam aku ni hehehehe.Terima kasih kat dorang sebab sudi join segment aku..



Apa tunggu lagi jom terjah dorang,.....



1 comment:

Gadis Desa said...

blog dorg mmg best...suka3...:):)
(ayusham http://eiqaleysha.blogspot.com)