dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Tuesday, 11 December 2012

Ini dia follower yang direview

Assalamualaikum...


Macam yang aku janjikan semalam, aku nak buat review pada 4 follower bertuah.Malangnya just 3 orang je yang akan direview sebab sorang tak tinggalkan link.Bila cek profile dia pun tak de link tu,sayang tau ramai diantara follower yang tak letak link dalam profile.So korang cuba cek yang mana tak letak lagi tu letak lah.Okey tak nak cakap banyak jom kita tengok siapa yang bertuah tu.




Suka tengok header dia simple sangat, ni lah dia blog (beautiful life).Bila bukak je blog dia wah kelopak bunga ros bertaburan i like.
Blog ni banyak cerita tentang fashion so siapa yang minat fashion tu boleh lah singgah kat sini.Tak rugi singgah banyak benda yang menarik tuan blog ni share.

 Ni lah tuan blognya comel sangat..
alamak ada pula kelopak bunga ros sesat hehehe.





Bila bukak je blog ni wah seolah-olah macam baca diari.Sangat unik blog ni lain dari yang lain ni lah dia blog cik Farah.Nak tau apa yang best dekat blog ni? nampak tak yang aku bulat merah kat gambar tu,nampak tak? kalau tak nampak sorry hehehehe okey yang bestnya blog ni siap ada Nota,latihan and trial untuk budak sptm.Sape yang ambik sptm? boleh singgah blog ni sambil terjah tuan blog ni boleh baca nota stpm.


ni tuan blognya..
ehhhehhh muka awak macam muka kawan saya lah hahahahaha






Header blog ni simple i like, ni lah dia blog cik yla azela.Banyak story tentang cik yla azela,nak kenal lebih dekat boleh lah singgah blog dia.Untuk pengetahuan korang cik yla azela ni pun rajin join segmen.So kalau yang ada buat segmen or apa-apa je boleh lah ajak cik yla azela ni join.


ni lah tuan blognya suka tengok dia posing macam tu.heehehehe





ni pula blog yang tak dapat nak di review tu mintak maaf sangat.



So inilah follower yang bertuah yang telah aku review,mintak maaf kalau ada tersalah apa-apa masa review ni ye.Pe pun nak cakap terima kasih sangat pada follower lama atau pun follower baru yang sudi singgah and follow.


Dah baca entry ni ape lagi jom lah terjah blog dorang.

10 comments:

Fendy said...

terjah satu persatu...hehe

MéuzAngelo™ XXIII said...

blog yg 1st tu, kelopak2 bunga tu yg buat berat sebenarnye.. mmg la kat laptop kita takde masalah sbb laptop kita laju, pkai unifi pulak tu.. mcm mne nasib org yg pkai berukband? laptop lama yg slow? kesian dorang kan? hehe

Hawa Ahmady said...

nak jugak..!! nak jugak..!!!

Hawa Ahmady said...

nak jugak..!! nak jugak..!!!

✿A I N A A✿ said...

wahh tahniah kepada blog yg bertua... blog review no 2 dgn no 3 ena dah follow.. hehehe.. yg first ena dah lama follow dia

Nurmujahidah Ismail said...

done :D

Arfahani Arsad said...

thank you nurul ain for your review.. :)

YLa Aziela said...

eh eh ada muka sy lah kat n3 ni..hehehhe pe pun tq ye nurul ain 4 ur review.. tqsm.

farah.fauzi said...

nak diriview jugakkkk!! * muke tataw malu* :D

Kumiko Ryou | Farah Amira said...

hehe..:) tengs review blog miko...btw kan..blog ni dah ditukar kpd rainbowmarshwallow.my...nnt miko wat entry cmne nk tukar kepada [dot] my dengn byr RM20 setahun..:)