dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Wednesday, 30 January 2013

Pengaruh Rambut Bangs

Assalamualaikum...



Hello reader....korang masih ingat tak dulu-dulu famous dengan rambut potong depan(full bangs)...Sekarang ni pun still famous lagi...Sebenarnya rambut macam tu sesuai untuk orang yang berdahi luas...Tapi dek sebabkan aku ni terpengaruh dengan artis-artis k pop yang berambut macam tu huhhh... Aku potong jugak rambut macam tu..hahaha..


Cam ner rambut full bangs ni???






Haa macam tu lah...ada dulu aku salah potong rambut aku tu..lalalalala macam haremmmmm jadinya..
.
.
.
.
.
.


Huh...oiii tak sedar dahi tu tak bape luas nak buat jugak...lol..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






Tadaaaa




Gambar lama..umur bapa pun tak ingat dah huhuhuhu..



Thanks for reading

25 comments:

Hanna Nabiella said...

hanna penah nak try buat rmbut mcam nie, tapi muke sye bulat+tembam, sgt tidak sesuai T_T , btw..cntek lah ^^

http://www.farhanabiella.my/2013/01/photo-contest-review-blog-1-10.html

Nurul Ain said...

kita pun tak bape nak sesuai jugak lah..heheh

Prince of Noob said...

very the cute lah

Fad Ali said...

folowwwwwwwwwwww hehe comel jugak :)

MéuzAngelo™ XXIII said...

bukan ke nama style rambut ni "fringe"?

Amir said...

hahah IU~

Nurul Ain said...

tak sure lah ape name rambut ni sebenarnye..lol

Anis Zainudin said...

cantik la :)

Farie Faraway said...

Cantiklah buat rambut macam tu, nampak simple tapi cantik. :)

super d0uble F :) said...

style rambut macam nih memang tomey-tomey! hik3.tuan blog pon tiut tiut ;)

salam kenal,singgah sini dari entry http://kisahperjalananfatin.blogspot.com/2013/01/jalan-jalan-cari-kenalan.html

:)

I am Me said...

sy dahi luas tp x sesuai pon. mybe sbb mke tembambambam! haha. :D

Nurul Ain said...

kena tengok jenis bentuk muka jugak...

Hanida Moss said...

Ok la ni! cute je :)

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

; hana nak ajak kamu join segmen hana ;) mana tahu kamu yang bertuah >? jom. bnyk hadiah menarik menanti ;)

ain ayie said...

ala2 . comel nye :) nampak sweet sangat . macam budak2 :)

Nurul Ain said...

budak2? hahha gmbar lama tu

Asmieza As said...

Suka la rambut camni. hewhew. baru ja lepas potong camtu.

Nurul Ain said...

ok ye ke nice..hehhe

aNiss :):) said...

comel !! anis tak sesuai. muka bulat !! hehe

Seneorita Baharin said...

chomelsss laa dear.. :) mcm retis korea dh... :D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

ala ain comel da.. ingt artis k-pop mana la tadi.. comel2..

AmalinaLee said...

Comel!

devilz-adrian said...

Nice pict sist ...
Visit back yya ... Thx

Lina said...

I love bangs,, and still have that haircut...(^__^) it makes most people looks young...

ziqa nuar said...

comel la style rmbut cmnihh :))
haaiihh akhirnye dpt gk sy follow awk sis. sbb nk follow je, line hmpeh.. time tu gk la xjmpe button follow. cisss haha. klu sudi, meh dtg cni ye
ziqanuar.blogspot.com