dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Wednesday, 30 January 2013

Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com

Assalamualaikum


klik banner untuk join

Hello reader...hari ni aku nak join Hyper Contest..Wau ni first time join contest and yang masuk bertanding pun bukan calang-calang orang.Kebanyakannya semua otai-otai wooo..Tapi tak pe aku nak join jugak nak memeriahkan lagi contest ni.Okey aku kena review,komen,bagi cadangan or apa-apa je lah yang berkaitan dengan blog ni.


Bismillahirrahmanirrahim...

Bagi aku header blog ni mempunyai gaya tersendiri...Warna blog pulak hitam memang sesuai dengan lelaki tapi kalau blogwalking tengah-tengah malam kadang-kadang tu malap jugak mata ni.hehhee.Mungkin boleh tambah sikit warna-warna yang lembut mean warna yang sejuk mata memandang.Sebagai contohnya boleh tengok kat SINI

Cara penulisan and penyampaian bagi aku bagus..Sangat sempoi...Bila baca pun santai je..Kalau tulis terlalu formal pun boring jugak kan..Part yang paling suka page lensa..Gambar-gambar semua cantik..Maybe boleh memperbanyakan lagi gambar-gambar yang menarik. Lagi menarik kalau masukan tutorial edit gambar atau tutorial tentang photography .Mesti ramai yang minat nak belajar dalam bidang photography ni.

So far semuanya okey..:)

Maaf kalau tersilap bahasa.

"Hyper Contest - Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com" ini telah disponsor oleh blogger-blogger awesome broframestone.comhyebro.combabyaimacomel.blogspot.commizruha.comarjunapopkorn.blogspot.comzestpurple.blogspot.comfuh.mywww.yanty.mybelognanabyte.blogspot.comdenaihati.comkhaiartzfar.blogspot.comciktom.comphat.myqueachmad.com dan di adili oleh benashaari.com dan mksyahir.com

17 comments:

Maisarah Azmi said...

yey..ain join..good luck

Shaqir Ir Manz said...

ahahaha...yg pasal link penggunaan warna tuh kan, nice info tapi site tuh sendiri guna warna yg sakit mata...macammana org nk baca mcm tuh... x ptut lgsung guna warna hijau utk backgroud...ehehehe

BlackSofia said...

good luck

Nurul Ain said...

hehehe dia guna aura hijau tu..

sabella mohamad said...

all the best kak ^^

Seneorita Baharin said...

good luck dear~ :)

mastikus said...

nice!!!

MéuzAngelo™ XXIII said...

website auranarayani tu tak sejuk pun mata memandang.. sakit sikit mata tgk hijau kat background tu.. haha

✿A I N A A✿ said...

all the best.. rajin sungguh ye ain join segmen.. ena ni malas.. hurmmmm ;(

Nurul Ain said...

bkn suh tngk website dia...tngk isi dia

aNiss :):) said...

good luck :D

Yaya Azura said...

gud luck nurul..moga ada rezeki...

nur emilya said...

Huhu, goodluck ok! :)

Mimi Azirah said...

gud luck ain...bukan calang calang blogger yg jd juri ye

Nurul Ain said...

hehehe comfirm2 lah tak menang yang masuk pun bukan calang2 orang...kita ni baru je lagi dlam dunia ni..

MK Syahir said...

dah baca entry hyper contest Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com buat kali ke-2 untuk sesi pemilihan sortlist :)

zana said...

good luck..dari segmen sama :D