dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Friday, 11 January 2013

Jom Tukar Link Fanpage

Assalamualaikum...



Hello semua...okey malam ni aku rasa nak promote fanpage lah hehehehe.Hari tu promote blog ni nak promote fanpage pulak...Ha siapa yang tak LIKE lagi tu mari lah LIKE..

Malam ni aku tak buat apa-apa so aku nak ajak korang yang ada fanpage tu jom kita tukar LIKE.hehehhe sapa yang ada fanpage tu tinggalkan link fanpage korang kat komen or nak lagi senang korang tinggal komen dekat fb aku.Supaya senang aku nak LIKE balik.

Kalau ramai yang tinggalkan link fanpage korang kat sini nanti aku buat satu entry khas untuk korang-korang semua jalan-jalan sambil LIKE fanpage.Okey !!

Apa lagi mari lah LIKE and tinggalkan link korang kat sini.



Terima Kasih,

16 comments:

fatin alyaa said...

https://www.facebook.com/ImStupidLiar

done like :) #93

Syaza Raihanah said...

Done like #94

http://www.facebook.com/pages/Blog-Apple-Mints/459334597431307

MéuzAngelo™ XXIII said...

nnt i tolong promote u punye.. ahaha :p

Nurul Ain said...

hehehhe..okey

Panggil Aku Han said...

han xdak fan page la..heheh

Hidayatul Afzam said...

https://www.facebook.com/princess1405

done like#97

ALS said...

Done : https://www.facebook.com/pages/Fanpage-Angel-Love-Soldier/368656633221406

Nieyxzha Hassan said...

https://www.facebook.com/pages/Nieyxzha-dot-my/452198718155682

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

done. ^^

https://www.facebook.com/budak.kecik.bermonolog

Ubaidullah Jaafar said...

already like your page =)

✿A I N A A✿ said...

ena dah lama like ur fanpage,

jom like fanpage ena lak ye

www.facebook.com/AinaaRoseberry

AZRUL AZMI said...

Datang dari Blog Aku Penghibur... Nice blog...Kalau senang, Datang La Menjenguk ke Blog Saya!!!

Miss Noona Erna said...

Done like ur page.

This is my page: https://www.facebook.com/erna.ezaety.baharom?ref=hl

And this is my blog:
http://bulukucinglebat.blogspot.com/

Singgah2 la ye, thanku :)

aisyah humaira' said...

http://www.facebook.com/pages/Aisyah-Humaira/136519799770731

Adilla Alias said...

http://www.facebook.com/BiarDuniaTahuApaYangKamiFikirkan

Anonymous said...

LIKE --> http://tinyurl.com/MyohmyGadgetShop