dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Sunday, 13 January 2013

Blog Dah Berubah

Assalamualaikum....




Hai semua.... so hari ni buat pe? aku duk umah membesarkan badan je hahaha.Okey-okey nampak tak perubahan pada blog aku ni..hehehehe... blog dah berubah  tau..

Nampak tak header baru tu? hehehehe..amacam okey tak? ha aku nak tanya pendapat korang semua apa tagline yang sesuai nak bagi kat blog ni... puas dah fikir emmmm tapinya belum dapat idea lagi lah kalau korang ada idea sudi-sudilah share okey..

Ha kalau korang tengok kat sebelah kanan tu ada BLOGLIST hehehehe baru je sorang...So sape nak exchange bloglist dengan aku? sapa nak exchange bagi taulah cepat-cepat.Sebab aku tak nak letak banyak-banyak sangat hehehehe.Cara nak pilihnya belum fikir lagi tengok macam mana.Kalau berminat boleh bagi tau.


Semua ni telah di edit oleh MUEZ... hehhehe thank you so much bro!!



Apa-apa pun Selamat Datang Ke Blog aku ..

9 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Nieza nak msk bloglist jugak!

Header cun!♥

TINA ROSLI said...

Assalamualaikum

cantik header tu

TINA ROSLI said...

Assalamualaikum

cantik header tu

notainsan said...

salam...
cantikk sangat..

nor afiqah mohamad twontawi said...

salam...
cantikk..sangat

Dianaa said...

serba pink ^^

Hannan Al-Qudsey said...

nurul, thanks dtg blog aku ye.. nak jd bloglist nurul boleh?

ejulz said...

cantik.. :)

gdsbnga said...

Sb kite baru je view blog ni for the first time jd kite tkthulah perubahannya ape (‾⌣‾)♉
Seriouslt kite suke color pink ni . Cantikkkkk ! Nak exchange bloglists jugakkk :)