dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Monday, 24 September 2012

100 Orang Sudah

Wah... Alhamdulillah tak sangka dah sampai 100 followers. Terima kasih kepada yang menjadi follower blog ni dan menyokong blog yang tak sampai setahun jagung ni.

Siapa follower yang ke-100 tu? tengok kat bawah ni:

 
dan ini link tuan blog yang comel ni: [Love is Cinta]

sekali lagi, jutaan terima kasih diucapkan kepada semua follower blog Ain ni. :)

6 comments:

nur azian said...

tahniah :)
sy pun baru lg kat sini

Fatin Farliana said...

tahniah :)

Fatin Farliana said...

tahniah :D

nurul ain said...

thanks dear

Nur Atiqah said...

tahniah :D

hazanis said...

baru perasan....yeah! bertuah ke 100..hiksss :))