dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Thursday, 18 October 2012

Punca lelaki tak bersedia nak jumpa parent kekasih hati?


salam semua,


Setiap perempuan mesti menginginkan satu perhubungan yang serius dan tentulah nak akhirinya dengan pernikahan.Kalau di lihat pada masa kini ramai yang menjalinkan perhubungan bertahun tahun lamanya.Tapi kat mana silapnya bila tak dapat nak bawa perhubungan tu ke satu tahap yang serius.Mungkin perempuan tak ready or lelaki tak ready.


Bercinta bagai nak rak tapi bila kekasih takut nak jumpa parent you should beware.Apa guna bercinta lama-lama tapi tak boleh nak bawa perhubungan tu ke tahap yang lebih seriuskan.So aku nak share pendapat kawan-kawan aku yang sempoi tu

Punca lelaki tak bersedia nak jumpa parent kekasih hati dia?









Rasanya pendapat tu bukan boleh saja digunakan untuk lelaki malah untuk perempuan jugak.Banyak punca kenapa kekasih tak bersedia,dari sudut positif dan juga negatif.Apa pun itu hak individu masing-masing kerana setiap orang ada sebab-sebab tersendiri.Cuba lah korang fikirkan bercinta lama-lama tapi tak ready nak jumpa macam mana?

So apa pendapat korang pulak?

 


10 comments:

Anonymous said...

saya suka post ini,,ia menunjukkan penulis sangat matang dalam membicarakan perkara ini..good! keep it up girl.

piko ija said...

nti family reject...hehe

nurul ain said...

huuhuhuhu tak jumpe lagi dah ckp kena reject cam ne

Nory Zoulkefle said...

nervous lah tu....first time nk jmpa, taktaw nk mula dr mane...hehe

D i n said...

haha saya dah jumpa dah hehe alhamdulilah x kena reject haha dah daftar jadi menantu haha

salam singah dari http://dingraphic.blogspot.com/

said...

jom baca 8 sebab kenapa foundation anda perlu dibuang :)

eita said...

dia tkut..tapi kuar dengan anak orang tak takut plok kan..
hehheheh..

kalu betol2 jujur nak takut buat hapa

yaya ade said...

belum cuba belum tau :)

nurul ain said...

thanks semua sebb sudi share pendapat korang

Zie Madini said...

nice entry :)