dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Monday, 15 October 2012

Produk kecantikan apa yang jadi pilih korang?

Salam semua,
Perempuan memang tak boleh dipisahkan dengan produk kecantikan betul kan?lelaki sekarang pun dah pandai menggunakan produk kecantikan.Tapi pernah tak kadang-kadang korang rasa keliru.Produk mana yang nak pakai? sesuai ke dengan kulit muka kita? rungsing kalau fikir dan semestinya kalau boleh kita nak produk kecantikan yang terbaik untuk kulit kita.



Sekarang ni pun kalau tengok kat fb or blog ada banyak sangat produk kecantikan.Keliru kan ada yang murah ada yang mahal.Selain tu ada jenama yang korang pernah dengar dan ada juga jenama yang tak pernah dengar.Yang pasti setiap produk tu mesti kena sesuai dengan kulit muka kita.Ada tak yang pernah cuba produk kecantikkan yang menyebabkan muka dia jadi teruk?




My tips :
  1. Sebelum try produk kecantikan cuba tanya pendapat kawan-kawan or family(orang yang rapat dengan kita)
  2. Cuba cari keburukan dan kebaikan produk tu
  3. Mesti tahu fungsi produk tu
  4. Kena usha-usha dulu produk tu sebelum cuba 
  5. Hati-hati dengan produk tiruan




*So ada siapa-siapa nak share produk kecantikan korang?korang pakai produk apa yerk?*

15 comments:

nursyaida nasuha rosman said...

saya cuba pakai produk skin food, nice! ^^ kulit jadi bersih ckit, :D

Nory Zoulkefle said...

nory gune sabun papaya sbgai pencuci muka, dan gune toner syahirah je...hehe

nurul ain said...

oooo nice..terima kasih sbb sudi share :)

nur anis said...

sekarang saya pakai sabun muka aura life + simply siti..:)

EPIK said...

EPIK pakai pencuci muka Safi je kat umh..utk kulit uka kekal jelita...hahaha :)

Katil Elevator Di Ruang Tamu

nurul ain said...

simply siti..i like haha

nurul ain said...

epik wahh2..hahah

aini shahroni said...

btul btul btul..
stuju!
org prmpuan nie pntang je nampak product baru mesti nk try..
tambahn lagi bila product tu mula dpt smbutan..
dia xtahu yg product tue sesuai untuk dia atau tak..

I loike your entry!

http://nurainishahroni.blogspot.com/

nurul ain said...

heheh thanks dear

hazanis said...

nice entri nurul..=)

nurul ain said...

thank hazanis

Aesya Zealous said...

tak tetap satu produk lg. campur2..hehe

Safuraa Abdul Rashid said...

owh, sy gne produk biasa2 je..biasa jual di pasaran..hehehe..betul tu, harus berhati2 dengan produk di luar sne..takut mkan kulit kte..klu dah rosak, memang susah nk baik..peringatan bt diri sendiri juga..

zulhilmi tempoyak said...

sdII alpha lipid. yuhuhuhu...

dayteenlea said...

sya pakai beutskin dan beberapa vitamin.heh