dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Monday, 10 December 2012

SEGMENT BLOG SAYA HEBAT





klik banner untuk join

Syarat-syarat nak join mudah sangat..

Hadiah :
~ Bloglist diblog selama 3 bulan + review blog (3 orang)
~ Bloglist selama sebulan (2 orang) - random.org
~ Review blog (10 orang) - random.org


Ceritakan kehebatan blog anda

emmm blog aku ni tak hebat pun..hahahha..betul.Blog aku ni pun tak sampai setahun lagi.Alhamdulillah kawan-kawan blog banyak support and mengajar tentang blog ni.Apa yang boleh aku cakap dorang memang hebat!! sebab support blog aku ni..Terima kasih..


Segment ni tamat pada 18/12/12



4 comments:

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Terima kasih join segmen pertama saya! :D Check link blog disini dan jangan lupa nak bw ke blog peserta lain ya! :P

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-blog-saya-hebat.html

Zamri Spoon said...

salam akak saya dh follow akak nanti akak folllow saya yea!!http://zamrispoon.blogspot.com/

Alynn Nyzaa said...

segmen ni pun nampak best..nk join la nnt ada masa..sempat lagi kn..

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Baca update terbaru tentang SEGMEN BLOG SAYA HEBAT! ^^

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/update-2-segmen-blog-saya-hebat.html