dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Friday, 16 November 2012

Alat Mekap Hilangkan Stress


Salam semua,

alat makeup,mekap,stress


Siapa suka shopping mekap? hehehe aku memang suka shopping mekap ni.Kalau keluar tak singgah watson tak sah.Aku sebenarnya tak pakai sangat pun mekap ni tapi aku suka kumpul and mencuba alat mekap yang baru.Kalau okey aku pakai kalau tak okey aku simpan.

Shopping mekap ni bagus tau sebab dapat hilangkan stress.Tak caya? meh baca kajian ni :


"Kajian oleh The Beauty Company mendapati 60% wanita Amerika merasa senang apabila membelanjakan wang untuk membeli alat kosmetik seperti produk krim mata,sunblock,krim malam dan serum wajah.Rupanya lebih baik anda berbelanja untuk kosmetik daripada marah tidak tentu pasal"

Aku setuju 100% memang kalau beli mekap dapat hilangkan stress.So kaum adam jangan nak komen ye, kenapa perempuan suka beli mekap.Lagi-lagi kalau dorang kena teman perempuan beli mekap comfirm tak suka.Tapi tak semua macam tu, yang suka teman tu memang memahami lah.Dah la temankan then tolong bayarkan lagi tu waaaaaaaaaaaweeee syok nye.hahahah kan? mesti hilang stress korang!!



hilangkan stress,makeup
nak beli beg sekali dengan mekap macam ni...tak beli-beli lagi!
Tolong beli kan ni....hahaha

18 comments:

Nabilah Azahari said...

same same! suke shopping mekap. heee

Nurmujahidah Ismail said...

suka beli mekap,, tapi,, tak reti mekap,, problem jugak tuh,,, hehe

Nurul Ain said...

boleh bljr..huhuuh

Syahira Adisa said...

sha tak pandai make up. tapi simple boleh lha. seriusly boleh hilang stress? oh thanks info (:

Nurul Ain said...

tak semstinye beli mekap...produk penjagaan muka pun blh..

faY said...

ai mmg gila mekap!

Nurul Ain said...

heheheh....same lah

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 398 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Asmieza As said...

kalau stress sy suka shopping . make up ka, handbeg ka, semuaa bantai ja :D

Hidayah said...

heheh...setuju... bila mekap bebetul.. nmpk extra cantik..hati pun happy.. otomatik hilang stress tu..

:)

amgyver said...

done follow..:)

lania assina said...

betul..selalu jugak mekap ni..hehe

Ima Salsuzaima said...

rasanya kalau ima, x terhilang stress kalau shoping barang makeup ni.sebab tak suka bermakeup. lbih baik bawa tido atau makan kek yang sedap2..hilang stress ima.hehe

❤farahin izzati❤ said...

suke tengok org bermake up, tapi xreti makeup, macam mane ni ,, huhu

TiranaAduka said...

salam nurul ain
Singgah mlm isnin

Azlan Strider said...

alamak..selain dari barang make up barang apa lagi boleh hilangkan stress??barang dapur boleh tak??hahahaha

Regards,
-Strider-

✿A I N A A✿ said...

hehe betul tu.. tp bg ena la, beli komik byk2 memang boleh hilangkan stress ena.. hikhikhik

fatin amalina husna said...

husna x pndai nk mekap so x dpt nk ckp mekap hilangkan stress..

selalu shopping baju dgn kasut je boleh buat husna hilang stress..=P