dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Monday, 12 November 2012

Jom Cuba Hollywood Makeover!!!

Bila weekend aku memang banyak masa terluang hahaha.Tengah bukak web terjumpa satu web ni instyle.com.Pernah bukak tak? web ni khas untuk kaum wanita yang suka pada fashion and makeup.Terdapat pelbagai info yang menarik so korang boleh belek-belek sendiri lah.Yang bestnya tentang instyle ni sebab ada Hollywood Makeover. Korang boleh upload gambar korang sendiri then tukarkan style rambut and makeup macam artis hollywood (terasa macam artis hollywood gitu hahaha).Kalau banyak masa terluang tu and dah tak tau nak buat apa boleh lah cuba.

jom tengok gaya-gaya yang aku cuba :




 Katy Perry..

 Jane Twilight
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Ada lagi
.
.
.
.
.
.
.
.

 1.


 2.


 3.


 

Gaya mana yang sesuai dengan muka aku???




* hahahhaha dah macam apa dah rupa aku ha..ni just suka-suka*

mohon jangan terkejut :)





12 comments:

Qaleshya Umairah said...

Waaa.. osem!! ^^

Masmira Masri said...

yg no 2 tu lawa... HEHEHEHE
done follow...jemput bw n follow sini
http://myaleo.blogspot.com/2012/10/wedding-kawan-hubby.html

fatin aziz said...

wow!! cayalah..tkot nk try nanti mak x knl anak dia dah..hehe

Miss azieni said...

yang 1 tu sesuai. hihi.


http://www.missazieni.blogspot.com

nadia said...

hai dear, salam kenal.. :)
nadia singgah sini. perghhhh.
cantikkkkkkkkkkk sangat.

Engku Zariha said...

pandai sis makeup ! btw,, first time lawat sini ! :)

dyanzakhi said...

dak teknik sanggang kn..

Misz Mieza said...

Suka yang no.2 dari bawah tu.. =)

hazanis said...

hehe cun. ^^

starzieti said...

yg no 1 tuh sesangat sesuai. cantik. :D

Hidayah said...

tiga tiga nmpk cantik...

:)

uncHa said...

semua sesuai,,hehe uncha pun suka make up juga :)