dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Friday, 30 November 2012

End Giveaway by FD



Klik banner untuk join

Cara-cara :
  • Buat satu entri bertajuk "End Year Giveaway by FD"Letakkan banner diatas dalam entri tersebut dan linkkan ke entri FD.
  • Listkan hadiah yang korang nak [SENARAI HADIAH]
  • Terpulang nak buat entri kreatif atau tak.
  • Tag sekurang-kurangnya 2 orang blogger dan pastikan mereka tahu. #tak wajibSiap!
  • Tinggalkan link entri dan Facebook ID di ruang komen entri FD. 

Ni List aku :

-Domain
- long necklace
- voucher shopping
- Bloglist
-novel
- topup
-Hadiah misteri
Kalau korang nak hadiah domain korang kena nyatakan kenapa korang patut menang hadiah domain tu

 Kenapa aku patut menang hadiah domain?

Sebab aku masih mencari-cari trademark aku sendiri.Kalau taip je nama blog nurul ain korang boleh tengok terlalu banyak blog yang menggunakan nama tersebut sehingga sukar untuk mencari nama yang sesuai.Dengan adanya domain tersebut aku boleh membina blog menggunakan nama aku sendiri.Meskipun aku hanyalah sorang blogger baru.Insyallah akan memafaatkan domain tersebut sebaik mungkin.hehehe kalau aku dapat lah yang penting support kawan-kawan blog.

contoh blog yang guna nama nurul ain..



Jom join
Giveaway tamat pada 25 December 2012

11 comments:

Dianaa said...

thanks sudi join :)
list peserta dah keluar
http://www.fatindiana.com/2012/11/senarai-peserta-end-year-giveaway-by-fd.html

FD cadangkan ain letak 5 pilihan hadiah :)

MéuzAngelo™ XXIII said...

wahhh.. bagus giler reason tu. gud job! nnt ade la tu www.nurulain.com

org lain takde buat lagi.. hehe

Nurul Ain said...

hahahaha tak leh bla

NorShafiqah said...

hehe , bagus sangat sebab-2 tu .

Dianaa said...

btw ain, sila PM sponsor ye. bg link entri ni :)

Princess Syazliyana said...

singgah sini balik ^^ dari GA yg sama :)

Doraemon =D said...

Salam, dari GA yg sma :D
http://meyouwethey.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

Singgah sambil follow yea :D

Misz Mieza said...

Salam kenal Ain!
Datang bertandang dari contest sama..
Gudluck ye! ^_~

HaNa KewChiK said...

balas kunjungan

Nurain Syahirah said...

Hai, AIn datang balas kunjungan :D

Jom join Giveaway ni. Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple. Tamat pada 20 DEC 2012 : http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Dianaa said...

Ada penambahan sponsor lagi.
Sila like dan follow para sponsor ye
http://www.fatindiana.com/2012/12/perhatian-kepada-peserta-giveaway-3.html