dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Thursday, 22 November 2012

Nak tiket Watsons Music Festival??




 Hari ni keluar tengok wayang twilight breaking down 2 wahh best cerita ni rasa nak tengok sekali lagi lah yang bestnya happy ending titik.hahahha lepas je tengok wayang aku masuk watsons ambik tu ambik ni g kaunter orang tu tanya nak pergi tak music festival? erk nak ke tak nak yerk okey aku kenal mizz nina je hahaha.



nak tiket macam ni?

Mudah je shopping lah kat watsons sampai RM60.00 opss sebelum tu kena ingat jenama-jenama yang  terpilih je, ada kad watsons tak? kalau tak de tu tengok [SINI].Yang ada kad g kaunter bayar nanti dia tanya nak tiket ke tak,kalau tak nak pun boleh.hehehehe.Kalau nak 100 point dalam kad tu dia tolak.

ha macam ni!!

nak lagi detail boleh tengok [SINI]
okey dah ada tiket? jumpe kat sana yee..
(kalau aku g)

1 comment:

Hanih Borhan said...

hmm,ada jugak t'fikir nak buat membership card kat Watson...biasa sebelum ni pi Guardian tapi takada membership mcmtu...utk senior citizen je dia kata...