dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Wednesday, 21 November 2012

Saya Blogger Baru

Hello,




Okey macam yang korang tau aku ni blogger baru.Banyak yang perlu aku belajar, belajar and belajar lagi.Harap korang semua boleh support budak baru macam aku ni.So tujuan aku tulis entry ni aku nak tanya pendapat korang.

Apa yang perlu aku tambah lagi kat blog aku ni?


and

Korang ada idea tak nak bagi nama pada blog aku ni?
[Who is nurul ain?] aku rasa dah tak sesuai nak letak.Aku letak [who is nurul ain?] sebab aku nak kenalkan blog aku,tapi sebenarnya aku masih mencari-cari identiti blog aku.Hope korang boleh suggest nama yang menarik.


  • komen tentang blog aku dialu-alukan
  • aku terima dengan hati yang terbuka

15 comments:

D i n said...

hehe dah lawa dah just perkemaskan kan lagi atur letak widget hehe kita sama-sama belajar :D

Rizal Nurhidayat said...

Wih... blogger baru yang udah dewa nih... Comment back ya... ;D

Nurul Ain said...

dewa? hahahha blm2

Mrs Mikko said...

in blogging, we always learn, learn and learn.. non-stop learnig..
n nonstop reading. hihihi..neway, nice dah blog ain ni, asal x berat nak loading, mmg ok lah tu..

ArELeEz said...

blogger baru yg dh ramai followers! cayalah!

Nurul Ain said...

kebetulan je ni..alhamdulillah

Ashraf Jalil said...

Nurul AIn: kentang-kentang kehidupan... hahah!

Ashraf Jalil said...

joking2.. nama blog tu dah molek dah..

Sharinginfoz said...

selamat berblogging, apa yang penting konsisten

Ernie Widhyharti said...

okay dah ni. yg penting tulisan dapat dibaca :)

http://cikewi.blogspot.com/

✿A I N A A✿ said...

huhuhu, blogger baru je dah ada follower 500.. hebat la.. btw, kalau nak letak nama blog, better guna nama kita.. I means, nama blog seakan2 nama link kita... ena pun dah tersilap buat link pjg2.. T_T

Nurul Ain said...

thanks semua sbb sudi komen

Tcca Anuar said...

apa kata akak letak nama.:)

PelangiLuna

actually pelangi kan warna warni. then Luna is colour. mesti kalau gabungan dua dua boleh jadi colour warna warni can be mean life yang happy :)

MéuzAngelo™ XXIII said...

buat title blog ain mcm ni:

"Nurul Ain Dalam Dilema"
hahahah :p

Cik Aqilah Wardah said...

assalamu'alaikum, rasa2nya, nama blog ni okey dah...

dah menunjukkan pun identiti ain tu...

pada WH, it means, "kalau nak kenal n tahu siapa nurul ain ni, haruslah baca habis2 entri dlm blog ni" :))

cuma perlu pelbagaikan je entrinya.. :)