dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Monday, 17 December 2012

800 sudah..

Assalamualaikum..


First sekali nak cakap thanks pada rakan-rakan yang sudi follow and singgah blog aku ni..

Yeaaahhh...Syukur alhamdulillah dah ada 800 orang follower dah.


ni lah follower ke 800 tu..Comel kan?

Jom terjah dia [SINI]

8 comments:

chot ok..! said...

Hee..blushing2..thnk dear :)

✿A I N A A✿ said...

wahh tahniah kepada blogger bertuah ni.. comel sgt dia.. ena dah lama follow dia rupanyaaa.. awwww

Hunny Syarwani said...

tahniah, follow awak :)

blog & tuan blog comel..hehe

Fendy said...

tahniah...ramai dah

Hahazirah Througheart ∞ said...

igt fatin liyana td.
mcm muka FL..
btw, congrats~~

kyo_9 said...

uih.. pandai cari gambar orang yg macam tengah terkejut bersesuaian dengan entry :p

ANa Ahmad said...

wah laju naik follower hehe ^_______^

chot ok..! said...

✿A I N A A✿ : Ohh really ?? nanti sya chck list,dh follow aina ker blom..hee

Hahazirah Througheart ∞ : what fl??wow,jauh beza wow..hee

kyo_9 : thniah pada tuan blog,kerana berjaya dptkn gmbr chot..hee

thnk dear..:) chot hargai sangat entry ni :)