dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Monday, 21 January 2013

SHORT SEGMENT BY NAA SUDAH TAMAT

Assalamualaikum..




Dengan rasminya Short Segment ni telah tamat...Hope peserta dah penuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan.Pada peserta yang tak letak header or gambar korang dalam entry tu hope letak lah yerk.Terima kasih pada semua yang sudi join segment yang tak seberapa ni.Memang tak sangka ramai yang sudi join first segment aku ni.Sekali lagi nak berterima kasih pada kawan-kawan yang sudi support blog aku ni.Apa-apa pun mintak maaf kalau ada tersilap kata dan sebagainya.Kalau ada kekurangan harap dimaafkan,mungkin segment yang akan datang akan diperbaiki.

Dekat bawah ni ada senarai peserta-peserta yang join segment ni, sebelum aku umumkan pemenangnya korang bolehlah blogwalking dulu.Insyaallah dalam masa 2 hari lagi aku akan umumkan pemenang-pemenangnya.Dalam senarai peserta-peserta ni aku dah bahagikan kepada beberapa group so dalam seminggu aku akan promote satu group diikuti minggu-minggu seterusnya.faham tak? 


Okey jom terjah mereka!!



GROUP 1
01. cikfie
02. aimisyahirah
03. bajuwarnacoklat
04. girlbloggie
05. eiqaleysha
06. yangbaik
07. impianakumemetikbintang
08. jiakreatifelt
09. keymekeymoo
10. nurhanim-ehier

GROUP 2
11. dearsuperduperstar
12. sherlyanna-angiela
13. kauilhamkusakinah
14. najahmustapa
15. dakwahmahabbah
16. aderakukeysah
17. wawarosli
18. miszfarahanis
19. nazirahnyerr
20. superdreamland

GROUP 3
21. noraishahzaharom
22. afiqahadzan
23. maileyjayley
24. fiqzmilkshake
25. fakhruru
26. nieyxzha
27. kekapasberceloteh
28. azyanramle
29. umikasum
30. leyacasandra

GROUP 4
31. dairihatiyana
32. akucintakantuhanku
33. dearbudakjahat
34. hadiahbintangjatuh
35. neynaproperty
36. aienhermionie.my
37. nabila-aziz
38. inasazali
39. alisyaqairina
40. ainnadia2

GROUP 5
41. nadikehidupanku
42. bulukucinglebat
43. sayaaishah92
44. mylovelystorysecret
45. auniqarya90
46. beebeesiyelowme
47. blueyarns
48. mulan-sahbanu
49. hanimsain-delimasari
50. zamani84

GROUP 6
51.prunusserulata
52. hanyadihatiku
53. sweetmamaintan
54. erazfadli
55. tenggilingbergulung
56. fatindiana
57. aqumaryam
58. ieta
59. kucingbiruprecious
60. sibodohjangankacau

 GROUP 7
61. fatihahfazlin333
62. storybudakminatkpop
63. kisahemasputih
64. fatinfikalonely


*Tolong check link korang ni betul ke tidak,kalau ada yang salah or double bagi tahu yee*

10 comments:

Syakir Rahman said...

ala...dah tamat ker...huhuhu

inasazali said...

ina group 2 no 38..jom bw and follow2..

✿A I N A A✿ said...

wooottt byknyaaaaaaaaaa.. nanti ena terjah... hehehehe

yang baik Ishak said...

ala... dalam group 1 ler.
jom terjah

tq naa

Wawa Rosli said...

wah....wawa grup 2...no 17..huhu
nanti wawa BW blog k!!

Cik Aishah said...

Ok..Nanti saya terjah..:)

Nur Alisya Qairina said...

ramainya . . :) happy BW anyway .

Mazelina Zaini said...

yeayy ! ninaa group 4 . no 35 .

Happy BW To all :)

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

dah tamat ke, tak sempat nak join

Dianaa said...

dah blogwalking kat semua blog tu ^^