dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Thursday, 9 May 2013

Untuk Yang Terakhir Kali....

Assalamualaikum..


Hello reader!!!! cehh tajuk aku kali ni sayu je.. huhuhuhu..Tapi memang sedih pun..

Nak tahu kenapa???

Ni gambar firstday aku start kerja....Tapi tak lama........

ain,nurul ain ahmad,www.ainahmad.com,who is nurul ain


Apakan daya aku dapat peluang yang lebih baik..Mula-mula tu ragu-ragu jugak nak buat keputusan tapi kehidupan mesti diteruskan.Mungkin rezeki ditempat yang baru..



Walaupun tak lama tapi banyak pengalaman pahit manis yang ada
Paling tak dapat dilupakan geng aku yang gile-gile kat sana!! uuuuuu sedih...
 Miss them so much..

ain,nurul ain ahmad,www.ainahmad.com,who is nurul ain

ain,nurul ain ahmad,www.ainahmad.com,who is nurul ain

ain,nurul ain ahmad,www.ainahmad.com,who is nurul ain

ain,nurul ain ahmad,www.ainahmad.com,who is nurul ain

ain,nurul ain ahmad,www.ainahmad.com,who is nurul ain


Now dah hampir seminggu dekat tempat baru...Alhamdulillah semuanya okey...Still contact dengan member dekat office lama.Gosip!! sentiasa ada hahahha.. kidding



Thanks semua...Jasa anda dikenang.....

3 comments:

Secret Of Shaila said...

Selamat berkerja ditempat baru..good luck ain..^^

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

cantiknyaa akk bertudung... nmpak muda dari sy.... wahhhh penat tak akk bekerja?? ena ni tak sabar2 nak bekerja, nak rase hidup bekerja ni cenggane

Ana Farhana said...

rezeki ada di mana2.. usah gusar. hehehe.. goodluck awok! ;D