dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Friday, 14 September 2012

Cousin Wedding


Orang cakap cinta tak kenal usia, alhamdulilah cousin aku selamat di ijab kabulkan dengan pasangannya pada 31 ogos 2012.Tarikh keramat tu menjadi pilihan pasangan pengantin, serius banyak gile jemputan kawin tapi tak dapat nak pergi.Bila bukak je Facebook ha macam-macam posing  ada.Usia dia dengan aku beza setahun je tapi jodoh dia sampai dulu dari aku.huhuhu

Apa-apa pun aku pun terkena bahangnya, bila orang tanya aku bila pulak nak kawin??? wooo susah nak jawab soalan tu. Aku just cakap haissshhhhh lambat lagi disokong kuat oleh my mom.

Kenapa sama je baju raya + kenduri ni?
Disebabkan tema warna purple so why not buat satu baju je untuk raya + kenduri kan jimat tu huhuhu.
 lagi pun bukan aku yang nak kawin so tak payah nk glamour sangat lah kan...Orang nak tengok pengantin huhuh bukan tengok aku belasah je lah baju pe pun..Jom tengok gambar pulak :)
  

 hihihi sempat posing walaupun bz masa tu


 Cantik pelamin ko jah..fuhhh


  
 ni lah Pengantinnya Sepadankan..sweet


 sis, mom and me


  

 Hantaran.


7 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

nanti dapat la tu dgn org temerloh.. hahaha :p

Anonymous said...

penulisan blog anda mmg santai dan mudah di baca..tapi ia boleh di pertingkatkan lagi di masa akan dtg

NoRaQiLah JohaRi said...

cantik pelamin 2 =)
anyway, dh follow awk..
salam ukhwah dear =)

http://noraqilahjohari.blogspot.com/

finaz said...

purple,,ain comell,hehhe,,,

Jannah Zai said...

wa..camat pengantin baru.. hai..done follow blog awak.. follow jannah balik ye kalau sudi.. http://akudankauadalahcinta.blogspot.com/

Nur Iffany said...

nice entry n blog..jemput singgah n follow shoppylegacy.blogspot.com ye, tinggalkan jejak di chitchat.. i'll follow u back :)

nurul ain said...

terima kasih semua sebab sudi singgah blog ain