dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Thursday, 20 September 2012

Pengalaman bad service di salon

Hello semua.... hari ni aku nak cite pengalaman aku masa pergi salon.Selalunya aku akan dapat bad service huh.Susah dah cari salon yang bagi layanan yang baik + murah,erh banyak salon yang macam tu kenapa yerk mungkin dorang rasa aku ni tak mampu kot haahaha.

Ni antara layanan yang aku selalu kena :

1.Belum masuk salon tu lagi baru nak tanye n nak usha harga tapi tak de sape pun nak layan.(aku terus bla)

2.Sombong!! cakap pun macam tak nak cakap oh nak jumpa senyuman kat situ memang tak lah kan.

3.Salon mencekik darah..ayooiii vitamin hair pun kau caj padahal vitamin biasa je kot.

4.potong rambut tak macam yang kita nak(mmg aku tak suke)

5.Bila cuci rambut biasa dia akan urut-urut leher kita kan? ada sorang amoi ni, dia urut leher aku macam nak bunuh aku pehh gile sakit.Mula-mula tu tak terasa sangat tapi bile dah sampai umah rasa berdenyut.

6.kalau g salon ada salon yang tak abih-abih nak promote itu lah ini lah saje je nak kita bayar lebih.

7.Salon tak dapat nak buat style yang aku nak, erh macam tu pulak.

8.Masa nak letak ubat pada rambut tu tiba-tiba terkena dahi or pipi.

9.Sebab ramai pelanggan ada salon tu lama sangat aku kena tunggu,padahal aku datang dulu kot.Tapi dia layan kawan-kawan dia ish baik ko bukak salon untuk sahabat ko je

10.Haa ni memang aku tak suka ganas bila nak buat rambut tu ko ganas-ganas atas kepala aku ingat kepala aku ni apa.

itu antaranya lah yang lain aku tak ingat haha.aku tak lah selalu pergi salon n kalau aku g pun aku suke pergi salon-salon yang berbeza tapi kalo sekali aku dah g, layanan dia buruk memang aku tak pergi lah lepas tu .Ada jugak salon yang bagi layanan yang baik n of course aku akan datang lagi kat sana hahah.Bukan aku ni cerewek ke apa tapi aku rasa sebagai pengguna aku ada hak.Sekian.


4 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

kene la pergi kat salon yg bertauliah sikit.. haha pergi tempat ciaki2 mmg service cikai2.. haha

PORUMAN said...

hi, bila nk letak shout? dah follow td.. slmt berblog

Yasmin Aris said...

hehe mcm2 kan . maybe dh penat sgt kot tu yg buat ala kadar je keje :P

Amssa Adiaruz said...

salon ktner 2??