dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Thursday, 27 September 2012

Review produk:Charcoal mask

Hai semua hari ni aku nak review produk charcoal mask form Daiso ni.Okey dah lama aku usha benda ni korang semua jangan tertipu tau dengan harga produk ni, harga sebenarnya baru RM5.00 .Tapi ada yang jual kat fb sampai RM20.00 mencekik darah betul!!!.Aku beli ni kat Jusco Klang tak tau pun produk ni dari Daiso tiba-tiba hari tu rasa nak masuk daiso,tengok-tengok jumpe charcoal mask ni .Peh kena tipu je kat fb tu nasib baik tak beli lagi.Nyaris nak beli.


ada yang cakap produk ni dari korea lah..


Mula-mula aku cuba pakai satu muka!! hahahaha bila nak tarik aduh rasa nak tercabut bulu kening aku.Then aku pakai kat hidung je.Memang best produk ni harga pun murah.

Tapi aku rasa bergantung pada kulit muka jugak kot, bagi white head yang susah nak kuar tu kurang sesuai sebab akak aku pakai tak berapa nak jadi.Yang paling best lepas je pakai kulit muka rasa lembut.Dari 5 bintang aku bagi 3 bintang untuk produk ni.Mari ramai-ramai cuba produk ni.

Tengah cakap tepon pun boleh posing lagi hahah

 smileee.

 gambar close up hahah abaikan muka aku tu..

11 comments:

finaz said...

hehhe,, dah mcm rusa dah ain,,, hitam kat idung je,,, but still comell,,hehhe,,

nurul ain said...

hahahah nasib baik tak hitam kat mata macam panda.

Solehah Shamsuddin said...

guardian ada x jual ni, ain?

nurul ain said...

x de syg..ni ada kat daiso jee

hazanis said...

ala tertipu la nmpaknya...terbeli dlm fb dlm 20 lebih..Tskkkk..:(

nurul ain said...

dah beli ke?orang hari tu pun nak terbeli jugak nasib baik tak beli lagi.

MéuzAngelo™ XXIII said...

ni produk jepun la.. tgk tulisan dh tau tu tulisan jepun :)

nurul ain said...

heheh memang pun tapi ada kat fb tulis dari korea hahah entah apa2 je

Syakir Rahman said...

seram tgok muka mcm tuh... ahahaha =P

MingHuiRaingerz said...

experiment hidung pula nurul ni haha

Nora Danish Pelajar Sekolah Paling Comel Di Malaysia!

Miss Farah said...

banyak je org jual benda ni kan, rupanya ada kat daiso je. tp sy tak berani la nak beli produk2 kt situ sbb x sure bahan2 apa yg diguna. tulisan pula semua dalam bhsa jepun je. huhu