dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Friday, 28 September 2012

Nak tau cara melamar yang paling gempak?

Korang semua pernah tengok tak rancang mobbed? dekat astro ada cerita ni.Memang best!!nak tau pasal rancangan Mobbed ni boleh klik kat Sini.Ni episod nak melamar kekasih dia memang gempak la orang putih ni kalau buat rancang realiti show.

Jom tengok :)


Macam mane? sweet tak... kalau lah ada orang melamar aku macam ni, aku terima terus hahaha cewah perasaan betul.Agak-agak orang malaysia ada tak yang nak buat macam ni, kalau ada lah heeheh cam mane lah kan.

*Kalau ada orang  masuk minang lagi sweet kan :)

11 comments:

Azzah said...

bertuah kan pompuan tu?

yaya ade said...

mmg sweet la. nak jugak :D

nurul ain said...

yap2

nur azian said...

bertuahnye die :)

MéuzAngelo™ XXIII said...

tggu, nnt i masuk meminang.. haha :p

nurul ain said...

amboi hahahahah

Ezad Skytech said...

kena plan betul2 kalau nak buat mcm ni..huhu~

SyamKyray said...

WOW! terbaikk! hehe

Nick Nashram said...

singgah dan follow blog cik ain :)

shahrazali said...

emmm......nak masuk meminang ain la cmni....hahahaha....

salam kenal...comel la ain ni..

MingHuiRaingerz said...

bahagia pmpoan kalo kena wat mcm ni haha

Nora Danish Pelajar Sekolah Paling Comel Di Malaysia!