dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Saturday, 6 October 2012

Cute Lipstick

Hari tu masa masuk Daiso jumpa "Cute Lipstick" ni (nama lipstick ni tak ingat lah).Sebab kan bentuk dia yang cute aku pun beli.hahah Budak sekolah mesti suka kan?aku sure anak buah aku memang suka benda-benda macam ni.Bukan just bentuk yang cute tapi senang nak bawak pergi mana-mana.Warna tak terlalu terang and nampak nature sangat bila pakai.Yang penting murah!!!




 :)


bentuk jewel


 bentuk hati


ni model cilik aku hari ini hahah.

8 comments:

ifnirsweet said...

wahh.kiut~ ^_^
salam kenalan :)

nurul ain said...

haii..salam kenalan juga:)

MéuzAngelo™ XXIII said...

knp ain tak jadi model gak? nk tgk gak ain pakai lipstick ni.. haha :p

nurul ain said...

bagi anak buah jadi model hahahah

NIA SI DRUMSTICK said...

wow..comel nye lipstick nih..kaler pon nice..bli kat mna ni..

fatin aziz said...

mmg cute sgt. tapi nasib baik tak suka pakai klau tak mmg gi cari ASAP..hehe

nurul ain said...

dekat daiso

Wanie Raina said...

daiso tu kat mane eh? huhu :D