dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Monday, 29 October 2012

Followers ke-300

Alhamdulillah followers aku dah 301 orang.Thanks sangat pada yang sudi follow dan juga singgah kat blog aku ni.Sudi-sudi lah komen ye yang mana patut di perbaiki atau pun nak bagi idea pun boleh,sangat-sangat diperlukan.

So jom tengok follower yang ke-300 ni :

  tadaa... ni lah Blog cik  Alya Natasha

ni tuannya



Nak tambah sorang lagi follower yang ke-301 :

Ni pulak blog Cik hanna Aqilah


Comel kan...Jom ramai-ramai kita terjah blog dia orang :)

3 comments:

Alya Natasha said...

thank u.... terharu sangat :')

nurul ain said...

welcome dear

D i n said...

terjah hehehe