dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Thursday, 1 November 2012

Wah ada theme park baru lah !!

Salam semua,

Sebelum ni kecoh pasal theme park legoland yang baru bukak kat johor .Aku nak pergi,tapi memandangkan kos and masa tak mengizinkan so aku tak lepas-lepas lagi nak pergi sana.Tak pe nanti akan sampai juga kat sana.Okey aku bukan nak cerita pasal legoland ni tapi nak cerita satu lagi theme park yang baru buka kat sana iaitu Sanrio Hello Kitty Town!!


Comelkan? wah excited sangat nak pergi sana hahhahaha.Walaupun nampak tak matang sikit tapi tak kisah lah nak pergi juga.Theme park hello kitty ni baru je bukak.Sesuai untuk budak-budak kecik macam anak buah aku, sebab biasanya kalau kita pergi theme park ni mainan untuk budak kecik ni tak banyak sangat yang banyak untuk orang tua je kan.Kat sini ada 2 theme park iaitu sanrio hello kitty town and the little big club.Ha the little big club ni lah untuk budak kecik ada bob and builder, barney, pingu and macam-macam lagi.Selain tu juga, ada Lat's place alah kartun "kampung boy" tu.Nak tau lebih lanjut boleh tengok SINI



 

Level 1

Level 2

Level 3
 


 *Akak-akak ku bila nak bawak anak-anak anda ke sini..mak cik nak ikut,huhuhu*

3 comments:

Ku Azhar said...

mak aii..hello kitty pn ada :p

Misz Mieza said...

Eh2, ada theme park baru dah kat Johor ? Macam best jer nih.. Untungla sape yang duk kat Johor tu.. =)

Norharyani Sanusi said...

nak pegi jgk tmpt ni satu ari nnt..:-)