dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Wednesday, 24 October 2012

Kenangan oktober

Salam semua,

Bulan oktober ni banyak peristiwa-peristiwa manis.So kita orang satu family pakat-pakat nak sambut 3 peristiwa bersejarah ni.Cewaaahhhh!!!

1.Annivesary mama and dady

2.Besday mama

3.Besday adik

Mulanya nak buat dekat tupai-tupai tapi disebabkan malam tu ada pelawanan bola sepak kita orang pun tukar lokasi,bukan apa tapi takut sesak kat jalan raya.Lokasi yang di pilih adalah Flaming Steamboat dekat shah alam.Sorang dikenakan RM26.90+ untuk dewasa tapi bagi kanak-kanak aku tak sure.So kalau nak maklumat lebih lanjut korang boleh tengok kat SINI.Apa-apa pun banyak pilihan kat sana sampai tak tau nak makan pe.Nama pun steamboat buffet so makan tu memang tak cover dah hahaha.Mesti makan sampai perut kenyangkan.


Okey angry bird and nemo pun ada.Dah lama cari konon-konon nak rasa sedap ke tak last-last sekali dapat juga makan.Rasa dia lebih kurang fishball lah kot boleh di katakan rasa dia macam tu lah.Mula-mula nampak excited tu sebab boleh makan angry bird dengan demo hahah.

Semua adik beradik aku ada kecuali kakak aku yang no.2 sekeluarga tak dapat hadir.Malam tu hati rasa debar-debar, wah sebab apa tak dapat nak digambarkan dalam blog ni hahah.Kira malam paling seronok sangat alhamdulilah.Hope tahun depan boleh sambut lagi macam ni.Sayang dorang semua :)



kek


Hadiah


:)


ni dah kat rumah

5 comments:

yaya ade said...

alolo. comel ja angry bird n nemo tu :D

❤farahin izzati❤ said...

wah, meriahnyaa hehe

LelakiSemalam said...

mesti kaler pink...hehe

nurul ain said...

apa yg pink? jam ke

Yousake NKRI said...

disimak dulu ah...
artikelnya bagus dan keren.