dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Friday, 26 October 2012

Korban....... berkorban sungguh!!

Salam semua




First sekali rasanya belum terlambat nak ucapkan selamat hari raya aidiladha pada semua.Macam mana raya korang seronok tak? banyak ke lembu yang dikorbankan? hehehehe mesti seronok kan.Tapi aku raya haji ni macam tak raya je sedih benor rasa hahaha.

Patutnya aku balik semalam then tiba-tiba kakak aku tukar plan last minit nak balik hari sabtu.Kononnya aku ni nak balik dulu tapi sebab raya ni faham-faham lah tiket dah abih mana nak cari tiket last-last minit ni kan.So nak tak nak terpaksa lah balik hari sabtu,nama pun raya korban so terpaksa lah berkorban huhuhu tak gitu.Hari ni kat rumah 24 hour aku tengok tv je,malas nak ikut akak aku pergi beraya bukan apa baju raya semua kat pahang.

Dalam sedih-sedih pun dapat makan nasi dagang,haishh ada juga yang sudi hantar nasi dagang kat kita.Terima kasih sangat-sangat,nasi dagang tu memang sedap mengingatkan aku pada mama hahaha.Mama memang suka makan nasi dagang.Korang pun mesti ada kisah korang tersendiri kan hari ni,mesti ada yang sedih,gembira,marah or apa-apa je lah kan.


yang penting.....









































































SENYUM


okey sekali lagi dah cakap selamat hari raya aidiladha




1 comment:

Norzatul Nabihah said...

selamat ary raye aidiladha..nway,jemput singgah ke blog bihah..=)