dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Monday, 5 November 2012

Jom Baca Majalah Online

Salam semua,


Kadang-kadang kalau selalu online sangat pun kita rasa bosankan.Lagi-lagi kalau bukak muka buku tu haishh kalau asyik bukak je naik bosan rasa.Kalau korang online apa yang korang buat ? So hari ni aku nak share satu lawan web ni wuuhuuonline.com.Laman web apa ni? okey ni sebenarnya majalah online korang boleh bukak n baca secara percuma.Sangat best tak payah nak beli majalah,just online je dah boleh baca.

Ada Empat jenis majalah iaitu :

 Tujuan majalah ni diwujudkan....Go Green!!











Nak tahu lebih lanjut boleh tekan [sini]

*lepas ni boleh la belek-belek majalah ni kan*

5 comments:

Safuraa Abdul Rashid said...

wow, nice info..nnt bleh ushar link tu..tq sharing.. :)

D i n said...

wah best ni hehe skrg ni smua online je :D

nurul ain said...

betul2...

TINA ROSLI said...

Assalamualaikum

terima kasih kerana share

TiranaAduka said...

nice info. Thanks