dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Tuesday, 6 November 2012

Kucing punca Cemburu

Tengah baca majalah tiba-tiba terjumpa satu fakta ni..huhuhuh. Rasa macam kelakar je.Tapi ni fakta bukan auta.So saja je lah nak share fakta ni.



..............................................................................................
Kajian oleh Frederic Thomas dari CNRS Research Institute di Montpellier,Perancis mendapati parasit yang membiak di dalam najis kucing bukan sahaja menjadi punca kepada kanser bahkan parasit "taxoplasma gandii" ini juga boleh memberi kesan kepada fungsi otak sehingga menyebabkan perubahan tingkah laku.Kesan ketara yang boleh dilihat pada orang lelaki ialah mereka menjadi lebih agresif dan cepat cemburu.

..............................................................................................


opssssss



4 comments:

Amalia said...

termasuk suka marah-marah ke?

Aimi Syahirah said...

Wow! Nice blog here! Jom view saya juga!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/urban-street-winter-photoshooting.html hehe sy pun ske kucing.

Liza Razak said...

wahhh...macam tu pun boleh ka? hehe

Zie Madini said...

bahaya gak najis kucing ek