dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Friday, 21 December 2012

5 Jenis Minuman Yang Boleh Membantu Anda Kurangkan Berat Badan

Assalamualaikum...



Ada orang request aku cara nak kurangkan berat badan.Erk hehehehe susah juga nak tulis ni sebab aku nak tambahkan berat badan.hehehehe.So aku ambik yang simple-simple je dulu supaya senang nak ikut.5 jenis minuman ni boleh membantu untuk kurangkan berat badan.

1) Air Kosong



2 ) Jus Buah-buahan dan Sayur-sayuran



3) Black Coffee



4) Teh Tanpa Gula



5) Susu Tanpa Lemak




Hope dapat membantu lah yerk.hehehhe.
Nak tahu lebih detail tengok [SINI]


"yang tak like page aku lagi tu kalau sudi likelah"

9 comments:

nur aya said...

kene amalkan .. hehe :p

Nurul Ain said...

hahahha...btul 2

fatin sh said...

Useful information! Check out mine!
http://randomssssss.blogspot.com/2012/12/diet-tips-dan-experience.html

Fendy said...

minum air masak...yeah!

Aina Sofea said...

Take noted ! :D

Yie Weezer said...

good info..:)

Nieyxzha Hassan said...

minum susu... jangan minum ais.. ais boleh buatkan cepat gemuk ;p

Nurul Ain said...

minum ais boleh gemuk? wah..

I am Me said...

wahh, info berguna! thanks!!! :D