dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Thursday, 20 December 2012

Betul ke nak bela kucing ada had bilangannya?

Assalamualaikum...

Tengah online fb tiba-tiba terbaca satu post ni

nampak tak?kalau tak nampak boleh baca kat [SINI]


Nak bela kucing ada had bilangan ke?emmm tak pernah aku dengar lagi.Tapi tak tahulah kalau ada undang-undang yang had bilangan untuk bela kucing.Ramai juga yang bagi pendapat kat situ.

Ramai yang bagi pendapat yang kebersihan tak dijaga dengan baik.Mungkin bau taik kucing tu menggangu jiran dia.Tak pun memang jiran dia tak suka kucing.Ada banyak kemungkinan hehhehe but hanya owner dia je lah tau apa sebabnyakan.

But tentang had bilangan bela kucing tu aku rasa tak de,tapi tak tau lah kan.

So apa pendapat korang tentang had bilangan tu? memang wujud ke?

7 comments:

✿A I N A A✿ said...

undang2 tak ada lagi.. ni mesti undang2 tempat tinggal dia kot.... huhuhu

Puteri Afiqah said...

ye ke ?
kat rumah saya ada 8 ekor kucing..
tu pon yg seekor lgi dah nk beranak..
huhu :)

Nurul Ain said...

wah...

MéuzAngelo™ XXIII said...

kat rumah i ade jiran yg mcm sial sikit perangai. kucing kita kene kurung.. kalau lepas, nnt ade sorang jiran ni amek buang kucing kita jauh2..

E'in said...

ein xsuke kucing... hehe

:: yuslina said...

biasa lah tu kalau duduk taman perumahan. Mungkin kucing dia tak diletakkan dalam sangkar dan suka ziarah rumah orang kot. Dan mungkin juga bau kurang best bila ada kucing banyak2 mcm tu. Lain ler kalau tuan kucing tu pandai jaga kucing2 dia dan kucing dia tak suka menjelajah rumah orang dan pandai jaga kebersihan kat kawasan rumah supaya bau2 tu x mengganggu jiran. Biasa memang xde had bilangan kucing boleh bela kecuali ada aduan dari jiran tetangga. Mana2 taman perumahan pun sama rasenya.

Nurul Ain said...

betul...2