dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Monday, 10 December 2012

Dress and Domain giveaway



klik banner untuk join


Cara nak join giveaway ni senang sangat...boleh tengok [SINI]
Hadiah memang menarik..
Tarikh tamat pada 25/12/12


5 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

jom join my giveaway. all participants will get free domain :D

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/giveaway-free-domain-for-all.html

Muhammad Zul Fahmi said...

assalamualaikum.saya sedang mencari kawan-kawan blogger. kalau sudi, datanglah ke blog saya dan jadilah salah satu follower.ini linknya

http://www.ismifahmi.blogspot.com/

Muhammad Zul Fahmi said...

assalamualaikum.saya sedang mencari kawan-kawan blogger. kalau sudi, datanglah ke blog saya dan jadilah salah satu follower.ini linknya

http://www.ismifahmi.blogspot.com/

Hamir Rahman said...

terima kasih sudi join ga amer yang tak seberapa ni .
senarai peserta sudah keluar . jum blogwalking and semak dulu betul ke tak senarai ni.

http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-dress-and-domain.html

pssst ada satu lagi segment kat blog amer. tuan blog dah join? jum amer menjemput datin datuk puan tuan cik encik untuk join segment amer yang tak seberapa ni.

http://www.amercorner.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html#more

hadiah yang tak seberapa .. ice watch x5 and domainx2

Intan Wandalaara said...

hi.. jom join contest :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2013/01/dapatkan-bamboo-charcoal-body-shaper.html