dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Thursday, 7 February 2013

Taksub Cerita Setia Hujung Nyawa

Assalamualaikum...


Setia Hujung Nyawa mesti ramai yang layan cerita ni kan..Tapi kalau taksub sangat cerita ni pun payah jugak...










Ayooo masalah betul budak ni......



21 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

giler budak2 kecik skrg ni.. ini la kalau mak bapak lagi risaukan anak tak dapat 5A UPSR berbanding risau anak tak pandai mengaji al-Quran.. dunia akhir zaman..

Dianaa said...

tu namanya takde akal. tak pk panjang. dia pk dunia realiti sama dengan kisah dr novel kot

Jia Rizaira said...

ni betul2 parah ni. Pengaruh buruk yg diambil budak ni.

dEdEQ dE wIshEs said...

GILE YG TERAMAT SGT ..

yan shamba said...

mcm2 betul lah..tp mcm perli pun ada bdk ni punya kata2..tp drama tu pon mmg bkn bagos sgt pon..sweetlah kononnya..kite x suke..hehe..drama tu mcm perempuan yg baik utk lelaki yg baik or sebalikya..tp setiap org boleh berubah menjadi baik..hehe..panjang lak :)

keyboard menaip said...

Astarfirrullalazim..
Apa nak jadi..
Ni msti tgk tv tak dikawal oleh mak bapak!!

Afiq said...

adoii boleh pulak mcm tu ..nk bagi jalan hidup dia sebijik mcm setia hujung nyawa ke

Sheqynne Hotloverzs said...

sengal minah ni

ziqa nuar said...

err npe cm tuhh? haaiihh

Che Rosliza Che Mat said...

Memang bermasalahlah....

azlizaASRI said...

fuhh takut , da salah konsep dak ni . huhu ..

Ubaidullah Jaafar said...

aiii ,, terpengaruh ,,,

Nur Dzafirah said...

akal terlalu pendek niy --'

UmmiAbi said...

Ish2...ummi xtgk sgt cter ni tp pernah bca sinopsis..Just nak bg pendapat ummi tentang citer ni.Sepatutnya Rosyam Nor xleh letak kata2 hikmat" Tidak ada insan suci yang tidak mempunyai masa lampau..dan tidak ada insan yang berdosa x mempunyai masa depan".Ia seperti menggalakkan couple2 yg mmg ramai mcm ni kat luar sana.. malah tiada nilai-nilai Islam dalam Drama tersebut. Suami xtegur si isteri tak pakai tudung.. Isteri pulak jumpa lelaki ajnabi tanpa pengetahuan suami. Hmm...ummi xrasa pn cerita tu bawa kebaikan... Kita boleh tgk drama tersebut tapi nilai sendiri positif-negatifnya..
Bagi ummi, kata2 hikmat yg plg sesuai dgn drama tersebut adalah:
"Allah s.w.t berfirman dalam surah an-Nur ayat 3 yang bermaksud: "Lelaki yang berzina tidak akan mengahwini melainkan wanita yang berzina atau wanita Musyrik dan wanita yang berzina tidak akan mengahwini lelaki kecuali yang berzina atau Musyrik"

shu said...

bdak2 skrng mmg bhya!

miss fluffy said...

akai ada tak mau guna cmni lah..huhu

Ailin Izzati said...

apa die pikir citer tu kisah benar ke ? agak-agak la..citer tu kan rekaan SEMATA-MATA je

shaz mizah said...

pintar gilerr budak ni.. ahaha... agak2 kalo 10 org budak cmni.. memang bala...

Sophia Hanyz.. said...

jangan dia buat btl-btl sudah lah
http://queen-sophia.blogspot.com/

Hidayatul Afzam said...

Ntah pape la budak tu. Sengal bebenor. Haishhh =,='

Nieyxzha Hassan said...

Aduyai..cetek sungguh pemikiran