dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Friday, 8 February 2013

Sudah Bertukar Domain

Assalamualaikum..

Cantik tak?? Muez buatkan untuk aku ni hehhehe.
.Hadiah katanya...Jangan jelous

Helo reader.....well raya cina ni korang pergi mana? mesti banyak rancangan kan..Apa-apa pun semoga korang selamat sampai and selamat pulang okey?? aku nak bagi tahu korang ni hihihihi..Mula hari ini dengan rasminya nurulnamasaya.blogspot.com sudah bertukar kepada domain baru
 iaitu 

 ainahmad.com 


Hope dengan domain baru ni dapat memberi semangat baru...

Macam mana boleh bertukar domain ni? okey sebenarnya hari tu ada join giveaway dari blog Fatin Diana.Alhamdulillah terpilih sebagai pemenang domain oleh sponsor.Kalau korang nak tahu kenapa aku nak memiliki domain sendiri boleh tengok sini..Terima kasih sangat-sangat kepada sponsor Mr Hanzs CheeseCake


Thanks for reading...
Nanti selalulah singgah melawat blog ni yee

10 comments:

Dianaa said...

tahniah ain ^^

Nieyxzha Hassan said...

domain baru..wewittt! :)

Lyeen De Syifa said...

wah..tahniah..:D

p/s: bru prasan muka awk ada iras hanis zalikha...suka2..:D

Mdzulsidek KMA said...

congrats.

✿A I N A A✿ said...

wahh tahniah ye sis sebab dah ade domain sendiri... teruskan usaha... =D

shaz mizah said...

untung la da ada domain sendiri... huhu

Hidayatul Afzam said...

Wah..bertuah la. Tahniah :)

Sherlyanna Angiela said...

Ooh..tahniah.. <3 ^^

Makbed Journal said...

tahniah..

Yaya Azura said...

wah..dah ada domain..akak tak tau la bila nak ber domain nie.