dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Sunday, 16 December 2012

Game Karaoke Online

Assalamualaikum..



Korang apa khabar? sihat? kalau sihat alhamdulillah.Okey aku nak tanya korang sapa yang suka karaoke?mesti ramai yang sukakan.Ha yang suka melalak tapi segan nak pergi karaoke or selalu melalak dalam bilik air tu aku nak share dengan korang semua satu game karaoke online.

Tak payah pergi karaoke jauh-jauh, duduk depan laptop pun dah boleh karaoke.Free online karaoke party game pernah dengar tak? kalau tak pernah dengar tak pe korang boleh tengok [SINI] dan [SINI].

Memang best game ni, lagi best dari pergi karaoke kat luar sana nak tau sebab apa? sebab korang bukan saja kena nyanyi malah sebutan dan juga nada kena betul.Tone tinggi dengan rendah kena ikut,kira macam superstar betullah.hahahha.Korang juga boleh nyanyi berduet tau.

Bagus game ni sebab boleh perbaiki sebutan kita dalam english....oh my englishhh.Selain daripada tu korang boleh rakam nyanyian korang tu hahahha, dengar lah suara korang sedap ke tak agak-agak suara macam katak tu cepat-cepat lah delete.Tapi sebelum tu korang kena sign up dulu.Semua lagu dalam bahasa english k.



 Boleh cari lagu apa yang korang nak nyanyi...lagu melayu tak de ye..hehehe

korang boleh pilih salah satu with vocal or instrumental.


Ni markah yang aku dapat hahahah


Lepas nyanyi korang boleh dengar balik suara korang.



Ha dah tengok? apa lagi jom lak kita karaoke...


Dah nyanyi semua lagu? bosan dah karaoke kat sana boleh karaoke kat [SINI] pula
Maklumat lanjut boleh tengok [SINI]

9 comments:

fairus said...

JALAN-JALAN DI SINI.. JALAN-JALAN JUGA YE KE BLOG SAYA.. :)

fairusmamat.blogspot.com

EylenVee said...

Nak letak kat blog saya pulak boleh tak? Hehe nanti saya kredit to Kak Nurul ye ^_^

Nurul Ain said...

boleh je...:)

Lissa said...

eh macam best je! nak try gak lah:)

btw, jom singgah blog lisa. follow twitter skali if sudi.bole kita beramah mesra bertweet2 disana:)

Dkna Abza said...

suara dkna tak best!

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

wahhh... mcm menarik..hehehe kna cuba nih..

Hajar aka Tiha said...

jom join GA tiha :)
tamat 20 disember
http://smilewashere.blogspot.com/2012/12/little-giveaway-by-tiha.html

Shazlin Miza said...

nak try lah.. :3

Anonymous said...

weheee . nyanyi sampai hilang sore yokk .