dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Friday, 21 December 2012

Segmen Blogwalking Rilex Cool

Assalamualaikum..

klik banner untuk join
Kelebihan Blogwalking?

emmm...memandangkan aku ni pun baru je dalam dunia blog ni so pada pendapat aku kelebihan blogwalking ni ada banyak.

Pertama
 Dapat mengeratkan silaturrahim antara satu sama lain.Bila blogwalking baru lah kita kenal owner blog tu.

Kedua
Boleh kongsi pendapat dan pengalaman.Bagi aku yang baru belajar ni memang perlukan pendapat dan teguran dari blogger yang dah senior.Dari situ boleh belajar dan kongsi pendapat.

Ketiga
Blogwalking ni dapat memberi keyakinan diri.Pada aku mula-mula aku segan + malu nak bertegur dengan blogger-blogger.Sebab kebanyakannya dah ada pengalaman,bila tengok follower pun takut beribu riban.Tapi hakikatnya tak semua sombong malah ada yang support and membantu.

Itu diantara kelebihannya lah bagi pendapat aku.
Tamat:25/12/2012
Jom Join

6 comments:

Nurrul said...

Salam dari segmen yang sama ..
Servis laptop disini :)
http://youismysoul.blogspot.com/2012/12/anan-computer-enterprise.html

-->http://youismysoul.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

Robiatul Adawwiyyah said...

dtg follow...dr segmen sama...follow sya ye
http://pesanancinta.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

Shazreena Shukri said...

reena singgah sini..done follow..dtg dr segmen yg sama :)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

Ana Farhana said...

suka blogwalking pd waktu lapang..

fatin amalina husna said...

salam kenal!!
husna singgah dr segmen yg sama..=D
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

En.Zamir said...

Bagus coretan di atas..memang bernar blogwalking ada faedah sesama blogger