dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Monday, 31 December 2012

Tahun Baru Yeaah...

Assalamualaikum..


Apa khabar semua?hope semuanya sihatlah ye.Rasanya tak terlambat lagi nak mengucapkan happy new year pada semua.Wau lama juga aku tak update blog ni kan.hehehhehe aku baru je balik daripada percutian aku semalam.Nak tahu destinasinya...... tunggu aku update nanti okey.

Well tahun baru mesti ada azam barukan! kalau boleh diri ni nak diperbaharui hehehhe.Aku nak buang segala kenangan pahit pada 2012 and simpan kenangan yang manis.Azam 2013 emmm banyak sebenarnya but terlaksana or tak je, hope terlaksanalah kan.Macam tak percaya je hari ni dah 2013 rasa macam sekejap je.


Azam 2013
  • Nak cuba perbaiki kekurangan yang ada dalam blog ni
  • Nak sambung belajar

Ada banyak lagi sebenarnya..tapi aku rasa cukuplah dua tu je.hehehhe

So apa azam korang  ?

6 comments:

luqman zakaria said...

selamat tahun baru yer..semoga azam ain tercapai..

nur azian said...

slmt taun baru ye..
smoga semua azam tu tercapai :)
heeee~~

Nurul Ain said...

thanks semua

Cik Fie said...

SELAMAT TAHUN BARU YE :)

http://www.cikfie.com/2013/01/please-be-nice-to-me-2013.html

sohibul mikrat said...

sep gan

sohibul mikrat said...

sep gan