dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Tuesday, 15 January 2013

3 Video Yang Hangat Di FB

Assalamualaikum..



1.Sharifah Zohra VS Miss Bawani
ramai yang update ayat ni sekarang ni..listen,listen,listen.hahahha



2.Banana Phone
comel budak ni buat mimik muka nyanyi lagu banana phone... siap ada banana sekali..




3.Kocok-Kocok
fuhhh mak cik ni karaoke feeling habis..hahhaha





Semua video ni hanya sekadar nak kongsi and suka-suka je..

Jom Layan..

10 comments:

Syazana Nazri said...

ada satu lagi! yang parody listen, listen listen tuuu. haha

meraungtaktentupasal said...

jap je da famous dorang2 ni... mantop!!

emy|farid said...

banana tu tetap mabehlesssss!
chomel budak tu.......

Sherlyanna Angiela said...

mm... Banana phone.... hihihi.. sdh follow awak... ^^

✿A I N A A✿ said...

hahaha comel je budak2 yg nari banana phone tu.. lawak.. >.<.. btw cantik header sis... awwww

Anne Rihann said...

i loike banana tu !!! chomellll :)

*NurSyahieraDahhari* said...

memang comey adek tu :)
syiera follow sini, 1075 :)

zefy2k5 said...

anak spe la tu..;incah semacam je..

Makcik gangnam style!!!

Seneorita Baharin said...

muka budak banana phone tu mmg comel n lawak..hehe..n vdeo makcik tu karok tu mmg stylo la..hahah..haishh mcm2.. :D

Mazelina Zaini said...

gilaa ahh makcik tu , HAHA , Pusing kepala dia !

lawak nyaa