dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Wednesday, 9 January 2013

Cara Menghilangkan Parut Jerawat

Assalamualaikum




Hello semua...okey ingat lagi tak hari tu aku ada share cara hilangkan jerawat.Bagi yang belum baca boleh tengok kat SINI.Masa aku share entry tu ada yang request aku cara hilangkan parut jerawat.So aku nak share macam mana nak hilangkan parut jerawat.

Bahan-bahan
- 4 sudu jus lemon
- 4 sudu yogurt (perisa original)
- 4 sudu madu
- 1 biji putih telur

  • campur semua bahan-bahan tersebut.
  • Sapu pada seluruh wajah selama 15 minit (kalau boleh massage skit )
  • cuci wajah sehingga bersih.


*jus lemon dapat membuang sel-sel kulit mati
*madu dapat mengurangkan lebihan minyak dan juga melembabkan wajah
*yogurt dan putih telur dapat mengecilkan pori-pori



Selamat Mencuba

tolong bantu aku untuk capai target

6 comments:

ejulz said...

tips menarik. buatkan utk sy.. hehehe

mohd hanafi mohd hussin said...

salam.
header dah siap ..ni post nya
http://hanafisjourney.blogspot.com/2013/01/header-tajaans-nampak-english-tu.html
:D

nazreen wai said...

artikal perkongsian yang menarik..

✿A I N A A✿ said...

alamak, nak cari lemon ni yg payah ni... kat tempat ena ni bukan ada jual lemon2 ni, pyh nk jmpe.. huuuuuuuuu

Anonymous said...

tips y amat brguna..:)

Maisarah Azmi said...

thanks share tips