dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Friday, 1 February 2013

Drama My Girl Versi Philippines

Assalamualaikum...


Hello reader....Ha aku nak tanya siapa kat sini peminat drama my girl??? ha mesti ramaikan yang layan drama ni..sweetkan drama my girl ni? okey hari ni aku bukan nak cerita drama my girl versi korea,tapi aku nak cerita drama my girl versi philippines...Pernah tengok tak? Ceritanya sama je cuma ni versi philippines..Ada sikit-sikit dia tukar, contoh versi korea cari adik kan so dalam versi philippines ni cari sepupu.

Pelakon utamanya ialah Kim Chiu yang memegang watak sebagai Jasmine Estocapio(Joo Yoo Rin). Manakala Gerald Anderson pulak memegang watak sebagai Julian Abueva(Seol Gong Chan). Versi philippines ni pun best!! membuatkan aku rasa nak tengok lagi, lagi,lagi dan lagi walaupun dah tau jalan ceritanya.Tapi pe pun tak boleh lawan lah korea punya versi.

Banyak juga yang tiru cerita my girl ni versi indonesia pun ada juga kalau tak silap aku.Tapi lupe dah tajuknya ada dulu tayang kat astro.Erkk agak-agak akan datang de tak versi malaysia pulak.huhu.Sekarang ni sedang ditayangkan di tv 3 pukul 10 pagi.huhuhuh Mungkin yang berkerja atau bersekolah tak dapatlah tengok cerita ni...
Nak tengok jugak cerita ni???





nak tengok kat mana? 
 

Boleh tekan link yang aku bagi ni :

Episode 1 : Part 1, Part 2  Episode 2: part 1, Part 2











Sampai episode 16 je jumpa hehehe..
yang lain tak jumpa..Dalam you tube pun macam tak de je..
Sekarang ni dekat tv 3 episode 11..
Okey Enjoy!!

Nak tahu lebih lanjut drama ni boleh tengok SINI


Thanks For Reading


15 comments:

✿A I N A A✿ said...

ahakx, ada versi philippines gak ke?? tapi comel lagi versi korea nya... hehe

Hanida Moss said...

saya still suka korean version. other than that, takmo :p

Nurul Ain said...

hehehhe tapi best gak versi ni..Boleh layan lah...

Saljiah (Sal) said...

filipina punye ok jg, tp xleh lawan korean punye,original..

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

huiyo !!!!

Nurul Ain said...

yeahh tu betul...

MéuzAngelo™ XXIII said...

awek versi korea lg cun je.. hehe

Nurul Ain said...

nama korea..hahha msti cun..eh layan ke cite koreaa ni

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

ritu ada tertengok.. mcm gaya penah tgok tp xamik port.. hehehe.. my girl upenye

Asmieza As said...

Mula mula ingatkancerita my girl korea. Rupanya versi lain. Aaaa. LAwak sangat . Sbb bila dh lain versi ni rasa mcm tak suka yang baru, ttp nak yang ori. hihi :)

nur azian said...

waaaa mcm best je kan...
nak tgk gak...tp line wifi problem la..huhuhu

nur emilya said...

Haah tengh layan skrg.
Okey jugaklaah. Agak best. Huhu.

izah :) said...

korea punya tetap paling best :)

uzair othman said...

nak cuba layan cite ni nanti..hihi

Miss Za said...

korean version pown xpernah tgk..haha..