dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Friday, 15 February 2013

PART 1 : Family Day

Assalamualaikum..


Hello reader....Cuti raya cina ni korang pergi mana?? korang ingat lagi tak family day belah ayah aku? sini..Okey kali ni aku nak cerita family day belah mak aku pulak.Kebiasaannya family day belah mak aku ni diadakan pada raya cina.Maklumlah time ni je semua cuti kan..Kat mana family day kita orang kali ni? dekat Ancasa Allsuites Resort & Spa, Port Dickson  .Macam tahun lepas dekat kuantan now ke PD pulak kita.Semua family aku ada kecuali sorang tak dapat datang sebab ada kenduri.

Biasanya family day kita orang buat 2 hari 1 malam je. Tapi kali ni berbeza kita buat lama sikit 3 hari 2 malam huhuhu.Tahun ni turn family aku pulak pilih tempat so kita orang pilih jauh sikit lah sebab before ni selalu kat kuantan.

9 Feb 2013

Tengahari

  • Semua family check in apartment masing.
  • Makan tengahari.

 Sebelum tunggu kunci bilik sampai posing lu hahha

bawak bekal makan tengahari

muka lapar...

Petang

  • Aktiviti bebas
  • Sesi mandi kolam

melayan kerenah anak buah

anak buah

anak buah lagi

anak buah jugak

Malam

  • Pertandingan mewarna untuk kanak-kanak
  • Pertandingan badminton.
(malangnya time ni aku tak de sebab jaga anak buah demam campak..bagi peluang dekat kakak aku main badminton)

mewarna sampai lebam

fokus jangan tak fokus..

posing baik punye..

ready 1,2,3


Thanks for reading..

tunggu part 2 pulak okey...

16 comments:

ejulz said...

WAAA.. seronok.. :)

Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Iha Zaliza said...

Benda paling best dalam hidup bila kita dapat spend time dengan family kita rite.. :)

Syaza Raihanah said...

Jemput join Segmen Review Blog by Syaza Raihanah

http://syaza-applemints.blogspot.com/2013/02/segmen-review-blog-by-syaza-raihanah.html

~AmyLiana86~ said...

wah bestnyer family day..huhu

delynciana irisha said...

sronoknya.... happy holiday btul lah.. hehhee. done to follow u. follow me back. :)http://mrsdonnaluvren.blogspot.com

Yuliana Wahit said...

wahh bestnya..

krole said...

pergh! bestnye kalo dpt buat family time cam wak ni..slalunye kalo krole n family...bakar2 ikan/ayam jew kat belakang rumah hihhi~nak p resort tu hmm...kureng mampu r~

Nisa Kay said...

ain kedekut nk tunjuk gambar sendiri.. hahaha :p

Nurul Ain said...

huhuhuh bukan kedekut..cuma tak sempat posing time tu hahahha

♛ Aina Ayunie ♛ said...

hiii, mcm best je,,. jelouse lah.. saya time cuti tak gi mana pun,.. =(

azlizaASRI said...

bestnyaaa ^^

SweetSyazaa said...

WAH bestnya serious lama tak pergi PD

Nurul Faiz said...

bestnya dapat berkumpul dengan saudara mara :)

Yaya Azura said...

best kan dapat kumpul ramai ramai..
kena perancangan rapi nih..

sayidah napisah said...

bestnya.macam2 aktiviti :)

Nieyxzha Hassan said...

Best dapat kumpul ramai2 kan..mesti meriah.. skang tgh bercuti...ade kat kedah ^-~♥