dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Sunday, 17 February 2013

PART 2 : FAMILY DAY

Assalamualaikum..




Hello reader masih ingat cerita family day aku part 1..Okey ni story family day part 2 pulak..

Enjoy okey....

Tema warna yang dipilih ialah baby blue huhuhuhu sebelum ni dah pernah pakai merah,oren dan lain-lain.Dalam warna ni tak de unsur-unsur politik ye..

10 Feb 2013

Pagi
  • Sarapan pagi bersama-sama
  • Acara sukaneka untuk kanak-kanak,remaja dan pasangan.


 posing dulu

 acara happy feet..ni best..

 huhuhuhu mumia malaysia..yang penting boroi hahah

 rebut gula-gula..ni budak yang rebut ke mak yang rebut nii

 lompat pocong..huhuhu buruk eh aku lompat..

 gambar ni sebahagian daripada saudara mara..ada lagi ni tapi masa tu dorang dah balik..


Petang
  •  acara dart

Malam
  • Penyampaian hadiah.
  • BBQ di tepi pantai
  • Futsal

 tahun ni paling banyak hadiah...

bbq..


 tengok orang dapat hadiah weii.. bila aku nak dapat hadiah nii

tadaaaa... muka excited dapat hadiah hahahah


11 Feb 2013
  • Acara spell it right remaja dan kanak-kanak
  • Satu lagi acara_____ tak ingat uhuhuh pasangan
  • check out

Hahahahah.... malas nak tulis panjang-panjang kalau tulis pun rasanya nanti mengantuk je korang baca..Itulah cerita serba sedikit tentang family day belah mak aku..Maaf sesetengah acara tak de gambar bukan apa tak sempat nak ambik.Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar..Family day ni sangat bagus sebab utama mengeratkan siraturahim bukan dengan family kita je tapi dengan saudara mara kita juga.

Insyaallah kalau ada rezeki lagi tahun depan pulak.

Thanks for reading..





6 comments:

Halif Mohamad said...

Ni event syarikat mana ni Aina?

shaz mizah said...

best nya wt family day.. baju siap kaler biru eh.. cm gelombang biru je.. kehkehkeh..

Razil Tahir said...

wah! bestnyer~

dalam bebanyak gambar tertarik gambar bbq jer..
sebab saya memang suka makan. hahahaaha

Seneorita Baharin said...

wahh bestnyerkk family day ni :D heee...comel je semua pakai baju baby blue.. ^__^

Nieyxzha Hassan said...

Bestnye..siap ada acara sukan tu..seronok!!

luqman zakaria said...

mcm mak mak jer yg rebut gula2 tuh..kihkih..