dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Friday, 22 February 2013

Sedih..

Assalamualaikum...



Terjumpa ni just nak share dengan kawan-kawan..Kebetulan semalam time rehat officemate cerita pasal parent dorang meninggal...Akak tu siap pesan lagi ain still ada ibu bapa ni dengar cakap dorang...ohhh omg sedihh..

Peringatan pada kita semua yang masih ada ibubapa
 hargai mereka sebelum mereka meninggalkan kita



I love my parent...miss them so much!!


16 comments:

Syahmi Jamil said...

love them much!!!

Syahmi Jamil said...

love them much!!!

Anne Rihann said...

sedih baca post ni :(

zulhilmi tempoyak said...

mri kita sama2 tnya diri...

mampukah kita.. :(

fyza amil said...

U... Sedih i u.mm

Ape2 pn.. Hargailah org tua kita selagi mampu..
Selagi hayat dikandung badan..

✿A I N A A✿ said...

huaaaa nak nangis bila baca komik kat atas tu.. hurmmm... sebaknyaaa... td menangis lg sebab baca psl hal2 family ni.. huaaaaaa... malu2...

NUARAHMAN said...

Salah satu cara untuk menjadi anak yg baik ialah dengan mendoakan mereka setiap kali selepas solat.

Tak kiralah ketika mereka masih hidup atau telah tiada...

Adiba™ said...

:'( http://sheisdibaa.blogspot.com/

Yaya Azura said...

sedih jugak :(

Khairul Asrol said...

teringat saya dekat keluarga angkat yang kini bapa angkat saya sedang sakit teruk. doakan ya semua semoga bapa angkat saya selamat. aminn

krole said...

sayangi ibu bapa seperti mereka menyayangi kita dari kecil hingga sekarang. Walau apa pun family come first~ciumlah kedua tangan mereka setiap hari dan ucapkan terima kasih kerana membesarka selama ini~

Iyraa Cariyno said...

anda di tag

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

anis scha said...

Sedih baca.. semoga kita semua menjadi anak yang baik.. Amin..

nini said...

betull...sementara mereka ada ni....hargailah mereka..=D

Dianaa said...

:'(

aiin baharom said...

emmm....same2 kite doakan panjang umur murah rezeki wat semue....sayang mak abah saya juge mmmmm