dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Monday, 25 February 2013

Flying With You

Assalamualaikum...


Hello reader...Apa khabar?? dah lama tak update bz sekarang ni..huhuhuhu..Okey hari ni nak share satu movie ni..Kalau korang rasa bosan tu boleh lah layan movie ni.Serius cerita ni memang best!! lagi best kalau feeling sorang-sorang.Sedih..hahahahha

Pelakon dia memang fuhhhh hebat Jimmy Lin dan juga Jang Nara yang memegang watak utama.Kedua-dua pelakon ni aku suka yang paling suka Jimmy lin ni caiiirrr tengok lakonan dia hahahah.Dah lama juga dia tak berlakon so ni antara latest lakonan dia lah.Bagi peminat cerita korea or china korang boleh lah layan cerita ni.



Sinopsis



Nak tengok cerita ni???

Boleh mari tengok dekat sini

9 comments:

✿A I N A A✿ said...

jang nara????!!! kyaaaaaaaaaaaaaaaaa ena suka dia.. nak tengok!!!!! tapi line lembablah kat uia ni.... hurmmmmm

Yaya Azura said...

kalau ain dah kata best, akak kena tengok lah..
dah tengok 'May Queen'? best!

iffah imani said...

i like jang nara...

nini said...

WAJIB tengok nihhhhh....sebab jang nara ada....hehe

syafiqah hazeera said...

korea! nak tgk la
best!!

nadia said...

alamakk, nadia korea2 ni slow sikit. :p

ANISRAHIM said...

Sy memang suka Jimmy, hensem! =D

shera haifa said...

cm best. nk kene tengok nieee..

Hans said...

mesti best kan