dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Saturday, 23 March 2013

Aerobic Dance

Assalamualaikum...



Hello semua.. setelah sekian lama aku tak update blog...akhirnya baru hari ni sempat nak  update.Blog aku terbiar untuk beberapa minggu.Sori pada semua!!..

Okey ingat lagi tak aku ada post blog pasal kenalpasti lokasi jerawat dan puncanya...ingat tak? emm start kerja ni memang boleh dikatakan jerawat naik kat muka cisss!! lagi-lagi kat pipi...Konon-kononnya ada jerawat kat pipi ni sebab kurang senaman.Tapi serius lepas habis belajar memang tak senaman pun.huhuhuhu.

Dengan azam baru kononnya tiap minggu nak bersenam.hahahah.Nak jogging memang tak lah kan.. So zaman dah canggih bukak je you tube semua ada lalalalala...
Jadi pe lagi jomlah kita aerobic!!!



Jom Aerobic Dance



Thanks For Reading

5 comments:

Fakhruru said...

hahaha!! best! slmat bsnam aerobik lar yek!! ^^

Muchlis said...

waduh... :D

Ijin share :
10kup.com | Cara Baru Baca Berita

zino said...

Elok juga tu utk kesihatan

tenku butang said...

best ni.. dh lama x buat..

Seneorita Baharin said...

dah lama xberaerobik....heee..kena mula blk ni..hihi