dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Monday, 22 April 2013

SAYA DAH KONVO!!

Assalamualaikum..

www.ainahmad.com,who is nurul ain,who is nurul ain? nurul ain ahmad,konvo,convocation,convo poli,politeknik,


Hello reader...hehehehe..Okay sebenarnya dah lama nak story pasal konvo aku ni.Tapi hari ni baru kesampaian nak story..huhuhu.Alhamdulillah setelah setahun tunggu akhirnya konvo jugak aku ni.Dah lama aku tunggu bilalah nak konvo ni haiaaa!! boleh dikatakan poli aku antara poli yang paling lambat konvo sebab poli lain ada yang dah konvo awal lagi dari aku.

Serius aku cakap konvo ni tak siap prepare apa-apa pun semua last minit punya kerja hahahha.Disebabkan sekarang ni bz berkerja memang tak de masa uruskan hal konvo ni.. huh nak cari baju pun tak sempat lorh..Tapi yang penting semua buat sendiri.

Hari raptai huh rasa teruja + gementar maklumlah lama dah tak jumpa kawan-kawan time belajar.Ada yang sambung belajar ada yang dah kerja yang jadi surirumah pun ada.Bila dah jumpe tu fuuhhh banyak lah gosipnya huhuuh.Biasalah tu perempuan hahah tapi bukan mengumpat yerk..

11/4/2013 hari ni semua berpakaian baru cantik + hansem gituu.Yang paling best sebab ada parent and family..tak kecuali insan tersayang.. Semua datang bawak bunga youuu!! tapi aku parent aku je yang datang yang lain semua bz huhuhu.Rasa macam anak tunggal gitu hahhaha.

Selepas acara selesai keluar dari dewan je semua mencari family masing-masing.Puas jugak aku nak cari parent aku.Time tu apa lagi acara bergambarlah kan.Tapi sedih!! aku tak sempat tangkap gambar dengan kawan-kawan.Ada beberapa gambarnya je yang sempat tangkap tu pun sebelum masuk dewan.Lepas keluar dari dewan semua hilang ha.Bila tepon ada yang balik ada yang tangkap gambar kat luar.Apa boleh buat tak de rezeki kan.huhuuh.
Yang penting semua rasa happy perjuangan untuk diploma sudah tamat.huhuuh

Apa pun aku rasa happy sebab parent tercinta ada.
Thanks mom & dad

www.ainahmad.com,who is nurul ain,who is nurul ain? nurul ain ahmad,konvo,convocation,convo poli,politeknik,


www.ainahmad.com,who is nurul ain,who is nurul ain? nurul ain ahmad,konvo,convocation,convo poli,politeknik,


www.ainahmad.com,who is nurul ain,who is nurul ain? nurul ain ahmad,konvo,convocation,convo poli,politeknik,


www.ainahmad.com,who is nurul ain,who is nurul ain? nurul ain ahmad,konvo,convocation,convo poli,politeknik,


www.ainahmad.com,who is nurul ain,who is nurul ain? nurul ain ahmad,konvo,convocation,convo poli,politeknik,



Tahniah pada rakan-rakan yang dah konvo

Thanks for reading

wink,wink,

17 comments:

Filzah Azzahra said...

congrates kak. Kita baru jer nak menapak. Btw, akk nmpak gojes :)

Masmira Masri said...

congrats........santeknyaaa!!!

jemput singgah blog mya ye nnt

Nurul Ain said...

hehehe mekacih

Razil Tahir said...

wahh! bestnye!!
tahniah!!

lepas nie ape plan?

mohdazahar said...

tahniah

Baiyah said...

tahniah..cantik baju..^_^

Syuhada Nasya said...

untung lahhh da convo. kita tak lagi. heheh cntik mata :) hehe

MéuzAngelo™ XXIII said...

tahniah cik ain :)

Makbed Journal said...

Cantik baju...

Maryati said...

Assalamualaikum Ain yang cantik manis,

Tahniah daripada akak... Selamat 'memasuki' dunia gerbang kehidupan sebenar :)

Manis sungguh Ain berkerudung! Macam orang bertunang pun ader! hehehe

Fifi Zaffida said...

tahniah!!! bestnyer dah konvo, :)

Mysara Ab Rahman said...

tahniah! hari konvo la hari pling best, hari d mana kte draikan..:)

Busyra Bt Takiyudin said...

tahniah ain..

shaz mizah said...

tahniah dah convo.. :)

Shafawi Hamzah said...

Congratulation Ain! :)

fyza amil said...

tahniahlahh ain ahmad...

fyza amil said...

tahniah lah ain ahmad