dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Wednesday, 3 October 2012

Cerita Twilight komedi

Heloo semua..hari ni aku nak cerita satu movie ni Vampires Suck! kenapa dengan movie ni? okey aku memang suka tengok cerita vampire ni lagi-lagi kalau hero dia hansem + putih melepak pulak tuu.hahhaah.
So cerita vampire suck ni diadaptasikan dari cerita twilight.Yang menariknya cerita ni sebab dorang tiru cerita twilight 100% dalam bentuk komedi.Memang kelakar cerita ni, yang layan twilight memang gerenti korang suka.Jom layan...





Official vampires suck trailer

Apa-apa pun memang syok layan cerita ni.....

5 comments:

Safuraa Abdul Rashid said...

penah jugak dgr..best ye..klu x silp pnah amik dari kwn dlu, tp terdelete..hehehehe..so, knela cari n download blek..huhu..

MéuzAngelo™ XXIII said...

bahasa mudahnye, ini adalah parody twilight :)

::Mastura Zakaria:: said...

suka gila aih dgn cita twilight ni.

Iha Zaliza said...

To be honest saya tak berapa minat sangat tgk cerita twilight.. tapi saya TERminat pulak masa tgk versi parody ni dulu.. :D

ejulz said...

best ker cite ni? hehe