dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Thursday, 4 October 2012

Group Cari Pasangan

Bila aku bukak fb ramai kawan aku terutama kaum adam ni suruh carikan awek

"ain cari kan sorang awek untuk aku"

 "ain kenal kan lah aku dengan kawan ko yang single and cantik"

Amboiii ingat aku agensi cari jodoh hahah.Rasanya kalau aku bukak agensi cari jodoh dah ramai pelanggan aku ni.

Tiba-tiba je tak di masa aku online ada someone invite aku dalam Group Cari  Pasangan.Wah tak sangka ada yang invite aku dalam group ni rasa lawak pun ada .Group macam ni pun ada, sape lah yang rajin buat group ni kan.So tiba-tiba dapat ideal yang tengah cari pasangan tu kan apa kate korang join group ni. 
Lagi-lagi kawan aku yang suka suruh aku carikan awek ni haa Sila lah join group ni.Pilih lah yang mana korang nak hahahah.(kidding)


 members pun ramai group ni


 ni cari awek


 
 ni group cari pasangan hahah

*Jodoh di tangan tuhan kot-kot bertemu jodoh kat sini sape tahukan*
*Aku just saja-saja nak share*

8 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

takyah cari. dah ade.. hehe

nurul ain said...

untung lah dah ada

Lyana Myra said...

jemput singgah k

Bella Dama Collections


=)

zOeY zAu YaH said...

hah group mcm ni pun ade hihihi..

Safuraa Abdul Rashid said...

wow, wujud ke group begini..xpenah jmpe lg ni..huhu..adoyai, ade gak yg berhati "baik" tolong createkan page sebegini..rasa nk ketawa pun ada..hehehehe..

❤farahin izzati❤ said...

wah, xterpikir ade group ni, haisss, nanti kalo sy single sy join haha

MéuzAngelo™ XXIII said...

maksud i, ain tu la.. takyah cari.. haha

Syaifuddin Alias said...

sebenarnya mamat2 tu nak tackle ain sebenarnya ..mujur saya tak nak tackle ain ..hahahahha