dearsuperduperstar.blogspot.com sherlyanna-angiela.blogspot.com kauilhamkusakinah.blogspot.com najahmustapa.blogspot.com dakwahmahabbah.blogspot.com aderakukeysah.blogspot.com wawarosli.blogspot.com miszfarahanis.blogspot.com nazirahnyerr.blogspot.com superdreamland.blogspot.com

Nuffnang

Tuesday, 27 November 2012

Jom Follow Twitter

Salam semua,

Siapa ada twitter? Kalau aku cakap pasal twitter mesti semua ada twitterkan? sebenarnya dah lame aku buat twitter ni tapi berkubur macam tu je lah.Tak bukak-bukak twitter aku tu sebab dulu tak reti guna hahaha.Lagi pun aku selalu contact kawan-kawan pakai fb,tapi sekarang nak mula aktif balik main twitter walaupun ketinggalan jauh dari orang lain.

So kalau korang sudi nak follow bolehlah klik kat bawah tu

twitter,nurulnamasaya,ain,nurul
Klik [SINI]

*Tiada paksaan disini hehehehe*
*Insyaallah aku akan follow korang balik*
*jom tweet*

Siapa-siapa yang nak share twitter bolehlah tinggalkan link twitter korang kat komen k

9 comments:

Misz Fazie said...

dah follow sis. follow kita jugak tau :)

https://twitter.com/miszfazie

Nurul Ain said...

okey dear

miela lula said...

done follow sis. follow me back :)

https://twitter.com/miela_lula

Syaza said...

https://twitter.com/officialsyaza done follow you. follow me back, okay :)

nurul asyikin said...

https://twitter.com/asyEkyn follow sini jgak :) dh siap follow akak :)

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat blog tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

✿A I N A A✿ said...

done follow sis cantik ni.... hehehe t follow la balik ye... @AinaaRoseberry

Uchi kay-f @hmad said...

ade tumbler tak? hehe...

Dayah Danisha said...

Saye ade twitter , jom follow Twitter Dayah

Jom tengok kesinambungan cerita Perbualan aku dengan minah blue part 2 !